Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Μπουζούκια στις γιορτές: Πόσο θα κοστίζει το κάθε τραπέζι

 rouvas_argyros_vertis 

Η νυχτερινή ζωή της Αθήνας, είναι έτοιμη να υποδεχτεί πολύ κόσμο τις ημέρες των εορτών, με τα περισσότερα κέντρα διασκέδασης να είναι ήδη sold out.

Κάποια μαγαζιά έχουν αφήσει τις ίδιες τιμές για τις γιορτινές ημέρες, ενώ υπάρχουν κι αυτά που διαφοροποιούνται ελαφρώς προς τα πάνω, την παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Σε κάποια άλλα, θα πρέπει να μπει... βαθιά το χέρι στην τσέπη, ειδικά αν θέλει να κάτσει κάποιος με την παρέα του σε σουίτα.Σε κάθε περίπτωση, οι επιλογές είναι πολλές. Αρκεί να γνωρίζετε, πως σε περίπτωση που θέλετε να κλείσετε κάποιο τραπέζι την παραμονή Πρωτοχρονιάς - απ' όσα έχουν μείνει - θα χρειαστεί να δώσετε προκαταβολή, αρκετές ημέρες πριν την 31η Δεκεμβρίου. Σε όλες τις υπόλοιπες ημερομηνίες του εορταστικού προγράμματος, οι κρατήσεις γίνονται κατά κανόνα τηλεφωνικά.

Teatro - Σάκης Ρουβάς και Κωνσταντίνος Αργυρός
Το συγκεκριμένο μαγαζί θα έχει μια προσαύξηση της τάξης του 10% στις ισχύουσες τιμές, ενώ θα υπάρχει ειδική συμφωνία για τα VIP τραπέζια και τις σουίτες των είκοσι ατόμων με μίνι μπαρ, φαγητό premium φιάλες και σαμπάνιες. Σε αυτά η προσαύξηση θα είναι της τάξης του 20%. Όλες τις υπόλοιπες μέρες τέσσερα άτομα μπορούν να δουν τον Σάκη Ρουβά και τον Κωνσταντίνο Αργυρό, με κόστος 220 ευρώ τη φιάλη. 

Κέντρο Αθηνών - Γιώργος Μαζωνάκης
Στον Γιώργο Μαζωνάκη θα υπάρξει μια προσαύξηση μόνο το βράδυ της παραμονής για την έλευση του νέου χρόνου, όπου το μαγαζί θα χωριστεί σε τρεις ζώνες, οι οποίες κοστολογούνται διαφορετικά. Οι παρέες που θα επιλέξουν την πρώτη, που περιλαμβάνει τα καλύτερα τραπέζια θα πληρώσουν 100 ευρώ το άτομο, τα πιο πίσω χρεώνουν 75 ευρώ το άτομο και στο θεωρείο η τιμή θα είναι 60 ευρώ. 

FEVER - Γιάννης Πλούταρχος και Πάολα
Για να απολαύσει κάποιος τον Γιάννη Πλούταρχο και την Πάολα την παραμονή των Χριστουγέννων, η τιμή για 4 άτομα στο θεωρείο ξεκινάει από 200 ευρώ και στην πλατεία από 250. Η premium φιάλη κοστίζει 400 ευρώ. Τα Χριστούγεννα η σπέσιαλ φιάλη είναι στα 230€ και η premium στα 300€. Την παραμονή Πρωτοχρονιάς το ποσό για 4 άτομα ξεκινάει από 300€ για απλή φιάλη και η premium φτάνει τα 600€. 

ΥΤΟΝ - Νίκος Βέρτης
Στο ΥΤΟΝ του Νίκου Βέρτη, η πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία είναι την Πρωτοχρονιά, όπου το τραπέζι για 4 άτομα ξεκινάει από 190 ευρώ για απλή φιάλη και φτάνει τα 270 ευρώ η premium. H σουίτα είναι ένα ολόκληρο δωμάτιο και δεν υπάρχει συγκεκριμένο κόστος γι’ αυτούς που θα κάτσουν εκεί. Την επιλέγουν συνήθως άνθρωποι που δεν θέλουν να είναι μέσα στο χαμό και προτιμούν την ιδιωτικότητα σε ένα χώρο με όλες τις ανέσεις και μπαλκόνι με θέα στην πίστα, όπου μπορούν να απολαύσουν ακόμη και σούσι. Το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με τις επιλογές του πελάτη που μπορεί να επιλέξει μια premium φιάλη σαμπάνιας, βότκας ή ουίσκι. Αν κάποιος θέλει να πιει ποτό στο μπαρ, κοστίζει 20 ευρώ. '

NOX ATHENS - Αντώνης Ρέμος και Καίτη Γαρμπή
Το NOX Athens άνοιξε τις πύλες του για 2η σεζόν, με τον Αντώνη Ρέμο και την Καίτη Γαρμπή, σε έναν χώρο διεθνών προδιαγραφών που φτιάχτηκε αποκλειστικά για τον τραγουδιστή. Όλες τις ημέρες ισχύουν οι κανονικές τιμές του μαγαζιού, εκτός από την παραμονή Πρωτοχρονιάς. Τα πρώτα τραπέζια «ανοίγουν» -ανεπίσημα- με 3000 ευρώ και τα δεύτερα ανάλογα με τα άτομα από 1000 έως 1200 ευρώ. Οι δύο σουίτες-θεωρεία που μπορούν να φιλοξενήσουν ως και είκοσι άτομα κοστολογούνται, σύμφωνα με πληροφορίες, στα 4.000 ευρώ. 

ΕΝΑΣΤΡΟΝ - Melisses και Δέσποινα Βανδή 
Την παραμονή της πρωτοχρονιάς το «Έναστρον» στο οποίο εμφανίζονται οι Melisses με τη Δέσποινα Βανδή, η φιάλη των 200 ευρώ θα χρεώνεται 240 και η premium βότκα των 1.75 λίτρων από 500 ευρώ θα πάει στα 580-600 ευρώ. Τις υπόλοιπες ημέρες θα ισχύουν οι κανονικές τιμές. Για ποτό στο μπαρ, η τιμή κατά άτομο είναι 15 ευρώ. 

  Ακτή Πειραιώς - Νατάσσα Θεοδωρίδου και Γιώργος Κακοσαίος
Για να δει κάποιος στην «Ακτή Πειραιώς» τη Νατάσσα Θεοδωρίδου και τον Γιώργο Κακοσαίο την παραμονή της πρωτοχρονιάς, η απλή φιάλη ξεκινάει από 200 ευρώ και για premium βότκα θα υπολογίζει ότι το ποσό μπορεί να φτάσει τα 600 ευρώ. Για να απολαύσει κάποιος το ποτό του, όρθιος στον εξώστη, η τιμή κατά άτομο ανέρχεται στα 14 ευρώ.

Hotel Ερμού / Άννα Βίσση
Η Άννα Βίσση εμφανίζεται στο «Hotel Ερμού» κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Τρία extra shows θα γίνουν τις Τετάρτες 21/12, 28/12 και 4/1. Η τιμή απλής φιάλης ξεκινάει από 160 ευρώ και η premium για 4 άτομα, φτάνει τα 220.  

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ - Γιώργος Σαμπάνης και Έλενα Παπαρίζου
Στον Βοτανικό που τραγουδάει η Έλενα Παπαρίζου και ο Γιώργος Σαμπάνης, η απλή φιάλη για τέσσερα άτομα την παραμονή Χριστουγέννων κοστίζει 170 ευρώ, ενώ την τελευταία ημέρα του χρόνου, το κόστος φτάνει τα 200 ευρώ.

ΦΑΝΤΑΣΙΑ - Νίκος Οικονομόπουλος και Γιώργος Λιβάνης
Στη «Φαντασία» για να δει κάποιος τον Νίκο Οικονομόπουλο και τον Γιώργο Λιβάνη από πρώτο τραπέζι θα πρέπει να υπολογίζει ένα κόστος κοντά στα 1000 ευρώ για έναν καναπέ, όπου θα κάτσουν δώδεκα άτομα με δύο premium φιάλες βότκας του 1.75 λίτρων. Ποσό που παίρνει μια προσαύξηση 20% για τις δύο παραμονές των φετινών γιορτών σύμφωνα με τις πληροφορίες, ενώ η τιμή αυξάνεται 10% για τα πίσω τραπέζια.


OMEGA - Γιώργος Τσαλίκης και Γιώργος Γιαννιάς
Γιώργος Γιαννιάς και Γιώργος Τσαλίκης ενώνουν τις δυνάμεις τους στο Omega Live Stage, με τον Κώστα Ορφανίδη και την Αντονέλλα να συμπληρώνουν το σχήμα. Στις 24, 25 και 31 Δεκεμβρίου η τιμή της φιάλης για 4 άτομα ξεκινάει απο τα 200 ευρώ.


BOX ATHENS - Διονύσης Σχοινάς και Ήβη Αδάμου
Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς αλλά και ανήμερα, η απλή φιάλη κοστίζει 160€ για 4 άτομα και η premium φτάνει τα 220€.

CABARET - Νίκος Απέργης και Malu
H τιμή φιάλης για 5 άτομα ξεκινάει από 130€ και η premium φτάνει τα 190. Η είσοδος με ποτό στο μπαρ κοστίζει 10 ευρώ. 

 ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ - Πάνος Κιάμος και Τόνι Σφήνος
Στο «Posidonio Music Hall» που τραγουδάει ο Πάνος Κιάμος, η τιμή για παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς είναι 160 ευρώ, με επιπλέον χρέωση 10 ευρώ ανά άτομο. Για ποτό στο μπαρ, το κάθε άτομο θα υπολογίζει 15 ευρώ.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ - Λευτέρης Πανταζής και Χρήστος Δάντης

Στις 24/12, 25/12 και 31/12, η απλή φιάλη κοστίζει 200€/4 άτομα, η σπέσιαλ 250€ και η premium 300€. Ωστόσο, για να κλείσει κάποιος τραπέζι σε αυτές τις ημερομηνίες πρέπει να δώσει προκαταβολή. Στο σχήμα εμφανίζεται και ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

 ΕΜΠΑΤΗ - Μάκης Δημάκης και Κατερίνα Στανίση
Το νυχτερινό κέντρο των βορείων προαστίων στο οποίο εμφανίζονται οι Μάκης Δημάκης, Κατερίνα Στανίση, Πάνος Καλίδης και η Σάσα Μπάστα, θα μείνει ανοιχτό στις 24, 25 και 31 Δεκεμβρίου. Η απλή φιάλη για 4 άτομα κοστίζει συνολικά 160 ευρώ, η σπέσιαλ 190, η premium 220, ενώ το ποτό στο μπαρ, 20 ευρώ.

CABANA LIVE STAGE - Θέμης Αδαμαντίδης, Βασίλης Τερλέγκας και Αλέκος Ζαζόπουλος
Για να απολαύσει κάποιος από κοντά τα τρία μεγάλα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού, Θέμη Αδαμαντίδη, Βασίλη Τερλέγκα και Αλέκο Ζαζόπουλο τις ημερομηνίες 23, 24, 25, 30 και 31 Δεκεμβρίου, η τιμή της φιάλης ξεκινάει από 180 ευρώ.

VEGAS - Σταμάτης Γονίδης και Ζαφείρης Μελάς
Στις 24,25,30 και 31 Δεκεμβρίου η απλή φιάλη κοστίζει 200€/4 άτομα, η σπέσιαλ 250€ και η premium 300€. Τις υπόλοιπες ημέρες ισχύουν οι κανονικές τιμές, που ξεκινούν από 160 ευρώ.

ESTET ATHENS - Νίκος Μακρόπουλος και Κώστας Καραφώτης
Η απλή φιάλη για 4 άτομα τις ημερομηνίες 24, 25, 31 Δεκεμβρίου και Πρωτοχρονιά, ξεκινάει από 200 ευρώ.