Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Ρουμανία: Τροχαίο με λεωφορείο με 47 Έλληνες - Ένας νεκρός & τραυματίες

Ρουμανία: Τροχαίο με λεωφορείο με 47 Έλληνες - Ένας νεκρός & τραυματίες [βίντεο] 

Ένα τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό και τραυματίες, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σημειώθηκε στη Ρουμανία με λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν 47 Έλληνες. 

Σύμφωνα με το Οbservator Antena 1, ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας έχει ανακοινώσει ότι δύο άτομα βρίσκονται σε πολύ σοβαρή κατάσταση, ο ένας εκ των οποίων σε καρδιοαναπνευστική ανακοπή.

«Και οι τέσσερις άνθρωποι που είχαν παγιδευτεί έχουν απεγκλωβιστεί, δύο γυναίκες και δύο άνδρες. Δύο από αυτούς βρίσκονται σε πολύ σοβαρή κατάσταση, ο ένας μάλιστα σε καρδιοαναπνευστική ανακοπή», δήλωσε ο Daniel Vasile στο Digi 24. 

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το δυστύχημα σημειώθηκε στην έξοδο από το Pasajul Unirii στο Βουκουρέστι, όταν ο οδηγός του λεωφορείου, μάλλον, δεν είδε την πινακίδα που περιόριζε το ύψος των οχημάτων, κατά την είσοδό του σε υπόγεια σήραγγα. Συγκεκριμένα, προσπάθησε να περάσει χωρίς να τηρήσει το όριο ύψους, με αποτέλεσμα η οροφή να διαλυθεί και να καταπλακώσει τους επιβαίνοντες, τραυματίζοντάς τους σοβαρά.

Στο συγκεκριμένο σημείο της περιοχής έχουν σημειωθεί παρόμοια περιστατικά. Αυτή τη στιγμή, Έλληνες μεταφραστές στέλνονται στα νοσοκομεία.