Super League 2: Πρωτιά η Ηλιούπολη, δεν τα παρατάει ο Ηρόδοτος!

Οι νεοφώτιστοι υποχρέωσαν τους Αχαιούς στην παρθενική τους ήττα στο πρωτάθλημα κι εν αναμονή των υπολοίπων αγώνων πέρασαν επικεφαλής. Προηγήθηκαν με τρομερό σουτ (δοκάρι και μέσα) του Τριανταφυλλάκου στο 33' και πέντε λεπτά αργότερα, με τους φιλοξενούμενους ακόμη να μην έχουν συνέλθει, έφτασαν στο 2-0 με μονοκόμματο σουτ του Χέρμπερτ μετά από βολέ του ...γκολκίπερ Περιστερίδη και κόντρα στον Λαρέα.

Οι φιλοξενούμενοι του Σούλη Παπαδόπουλου μείωσαν με τρομερό (μονοκόμματο μετά από κόρνερ) σουτ του Λιποράσε (55') αλλά δεν κατάφεραν ν' αποφύγουν την ήττα.

Το ματς είχε ένταση κι αποβολή του τεχνικού των νικητών Νίκου Παντέλη για διαμαρτυρία στις καθυστερήσεις.

Την ίδια στιγμή στην μονομαχία των ουραγών ο Ηρόδοτος παρά τη νέα τιμωρία αφαίρεσης βαθμών (-15) κέρδισε τον ΠΑΟ Ρουφ εκτός έδρας διατηρώντας τη νεοφώτιστη ομάδα άποντη.

Μάλιστα οι Ηρακλειώτες επικράτησαν μ' ανατροπή αφού οι γηπεδούχοι -που στο 33' είχαν δοκάρι με τον Κονέ- προηγήθηκαν με σουτ του Τσιάβου στο 50'

Ωστόσο οι Κρητικοί σε πέντε λεπτά με δύο σουτ των Μακρυδάκη (52') και Κυριακίδη (55') έφεραν το ματς ...τούμπα πετυχαίνοντας την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα!