Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Η Baba Vanga αποκαλύπτει όσα τρομερά θα συμβούν το 2023 (vid)

 Η Baba Vanga αποκαλύπτει όσα τρομερά θα συμβούν το 2023 (vid) 

Η διάσημη προφήτισσα Baba Vanga είχε κάνει προβλέψεις για το 2023 και τώρα, όλοι αναρωτιούνται αν οι προβλέψεις της θα επαληθευτούν.

Η μυστηριώδης γιαγια από την Βουλγαρία εν ονόματι Baba Vanga, η οποία πέθανε το 1996 απασχολεί ανα περιόδους τα μέσα ενημέρωσης με τις προβλέψεις που είχε κάνει.

Για όσους δεν γνωρίζουν η φήμη της συγκεκριμένης γυναίκας εκτοξεύτηκε όταν ήρθε στο φως της δημοσιότητας η πρόβλεψη που είχε κάνει για το

δυστύχημα της 11ης Σεπτεμβρίου.

Όταν πέθανε το 1996 σε ηλικία 84 ετών άφησε ένα τετράδιο στο οποίο είχε καταγράψει το τι πρόκειται να συμβεί στην ανθρωπότητα μέχρι και το έτος 5079.

Καθώς απέχουμε μόλις λίγες μέρες από το να αποχαιρετήσουμε την χρονιά, ας δούμε τις προβλέψεις για την χρονιά που έρχεται. 

 


Σύμφωνα με ρεπόρτερ από το Sky News, η Baba έχει ισχυριστεί πως το 2023 θα σημειωθεί ηλιακή καταιγίδα , που θα προκαλέσει τεράστιες καταστροφές. Αν συμβεί ένα τέτοιο γεγονός οι ενδοεπικοινωνίες θα διακοπούν σε όλο τον κόσμο.

Ένα ακόμη γεγονός που προέβλεψε η Baba είναι πως θα πέσει αστεροειδής στη Γη, που θα προκαλέσει τεράστιες περιβαλλοντικές καταστροφές.

Η τελευταία της πρόβλεψη για το 2023 αφορά τη χρήση βιολογικών όπλων, το οποίο είναι ιδιαίτερα οδυνηρό, δεδομένου του σημερινού γεωπολιτικού κλίματος στο τέλος του 2022. 

Οι σημειώσεις της Baba είναι περίπλοκες και χρειάζεται αρκετός χρόνος, ώστε να αποκωδικοποιηθούν.

Ας ελπίσουμε να μην βγει αληθινή. 

gazzetta.gr.