Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άρη στο “Απόστολος Νικολαΐδης” για το απόλυτο 9Χ9

  

Η αγωνιστική δράση του πρωταθλήματος της Super League συνεχίζεται σήμερα (23/10, 19:30) με τρεις αναμετρήσεις, εκ των οποίων το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Άρη στη “Λεωφόρο” να δεσπόζει στο πρόγραμμα. Οι “πράσινοι” ψάχνουν τη νίκη για το 9Χ9 στο πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη μεριά, οι “κίτρινοι” θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους κρατήσει κοντά στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα της Super League. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα

έχει στην διάθεσή του τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος εκτός φυσικά του άτυχου Τρουιγιέ, είναι η μοναδική απουσία του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού. Από την άλλη πλευρά, ο Άλαν Πάρντιου αντιμετωπίζει αρκετούς “πονοκεφάλους”. Συγκεκριμένα, θα λείψουν οι Μαντσίνι, Μπράμπετς, Καμάτσο και Ντουκουρέ. 

Η αποστολή του Παναθηναϊκού:Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Φρόκου, Σαβιέρ, Καμπετσής.

Η  αποστολή του Άρη:Κουέστα, Σιαμπάνη, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Μάνου Γκαρθία, Ματέο Γκαρσία, Ζερβίνιο, Γκρέι, Εμπακατά, Ενκουλού, Ντιόπ, Πάλμα, Οντουμπάτζο, Πίρσμαν, Μαζικού, Ετέμπο, Μαρμαρίδης, Χατζηιωάννου, Παναγίδης.

Νωρίτερα το πρόγραμμα της ημέρας “ανοίγει” με την αναμέτρηση του Ιωνικού κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νεάπολη, που ψάχνουν βαθμούς για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις του πίνακα. Ο Δημήτρης Σπανός πήρε για πρώτη φορά στην αποστολή τον Ούγκο Σόουζα, ωστόσο εκτός έμεινε ο Μίλο. Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Θανάσης Στάικος δεν υπολογίζει στους Σταματελόπουλο, Ν. Λώλη, Κύρκο, Μουστάκα, Κόντε και Λέο.

Η αποστολή του Ιωνικού Νικαίας: Περλέσι, Χουτεσιώτης, Ούγκο Σόουζα, Αντούνες, Βαλεριάνος,Τσιγκρίνσκι, Σερβιλάκης, Ρομαό, Σάκιτς, Τσίμπσαχ, Μασάς, Μεντόσα, Λοβέρα, Φαντιγκά, Άοσμαν, Κάνιας, Οφόσου, Ιωαννίδης, Ελευθεριάδης, Σεμπά, Βασίλης Μάντζης.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Ποζνάνσκι, Μπαγκαλιάνης, Καραχάλιος, Κιάκος, Μπιλμπάο, Πήλιος, Μπαγκαλιάνης, Τζίμας, Τσάβος, Λιάσος, Μορέιρα, Λώλης, Ριένστρα, Ροσέρο, Παμλίδης, Φοφανά και Μπαλάν.

Τέλος, στις 19:30 ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στην “Τούμπα” τον Αστέρα Τρίπολης,που πάντα είναι σκληρό καρύδι για τους μεγάλους., με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει ξανά μέσα στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου υπολογίζει και πάλι τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και για τους Βιεϊρίνια, Μπράντον Τόμας, Ράφα Σοάρες, Νάσμπεργκ και Κουαλιάτα. Από την άλλη μεριά, οι Αρκάδες δεν υπολογίζουν στους Μπαράλες, Ντομίνγκεθ, Ριέρα, Μπερτόγλιο, Βαλιέντε και Ρούμπεν Γκαρθία, Καστάνιο, Καρμόνα και Άλβαρες.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Κάργας, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Λύρατζης, Σάστρε, Τσαούσης, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Γκορντεζιάνι.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Τσιφτσής, Τασουλής, Ατιένθα, Ηλ. Χριστόπουλος, Αντζουλάς, Ζουκάνοβιτς, Στάνκο, Τιλίκα, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Κανελλόπουλος, Γκαρντάφσκι, Σίτο, Προύντζος, Μπαρτόλο, Κρέσπι, Μπενίτο, Κωστέας.

Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 22 Οκτωβρίου

Ατρόμητος – ΝΠΣ Βόλος 0-2

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 0-2

 

Κυριακή 23 Οκτωβρίου

16:00 Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα

19:30 ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης

19:30 Παναθηναϊκός – Άρης

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 

18:00 Λεβαδειακός – ΑΕΚ

20:00 ΟΦΗ – Λαμία 

Η Βαθμολογία 

1

Παναθηναϊκός


8

14 -2

24

2

Βόλος ΝΠΣ


9

16 -8

20

3

ΑΕΚ


8

15 -4

18

4

Ολυμπιακός


9

147

17

5

ΠΑΟΚ


8

9 - 6

15

6

Αρης


8

10 -9

13

7

Άτρόμητος


9

11 -11

11

8

Παναιτωλικός


9

12-12

11

9

Αστέρας Τρίπολης


8

6 - 7

8

10

ΠΑΣ Λαμία


8

3 - 8

7

11

ΟΦΗ


8

7 - 14

5

12

ΠΑΣ Γιάννενα


8

7 - 17

5

13

Λεβαδειακός


8

4 - 11

3

14

Ιωνικός  


8

5 -17

2