Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Ολυμπιακός - Καραμπάγκ: Κοντά σε sold out η αναμέτρηση 

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε (22:00) την Καραμπάγκ στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, με μοναδικό στόχο τη νίκη. Μίτσελ και κόσμος δίνουν το σύνθημα για το comeback!

Είναι από τα παιχνίδια που δεν χωράνε πολλές συζητήσεις. Από αυτά που το αποτέλεσμα πρέπει να είναι μόνο ένα. «Do or die», «must win» και πολλοί άλλοι χαρακτηρισμοί.

Ένα τέτοιο είναι και το αποψινό για τον Ολυμπιακό. Οι Ερυθρόλευκοι υποδέχονται την Καραμπάγκ (22:00) στο κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», σε μια αναμέτρηση που δεν χωράει και πολλά αποτελέσματα. Ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίσει ώστε να μπει και πάλι στο κόλπο της πρόκρισης, μετά τα δύο άσχημα αποτελέσματα απέναντι σε Ναντ και Φράιμπουργκ.

Ένα παιχνίδι στο Φάληρο, το οποίο έχει τη δυνατότητα να αλλάξει και όλη τη σεζόν για τον Ολυμπιακό ο οποίος πλέον έχει στον πάγκο του τον Μίτσελ. Ο Ισπανός που ξεκίνησε με νίκη τη δεύτερη θητεία του στο μεγάλο Λιμάνι, γνωρίζει πολύ καλά από τέτοιες παραστάσεις, καθώς έχει και μεγάλη προϊστορία με τους Πειραιώτες στην Ευρώπη.

«Ειμαστε μια ομάδα που έχει πρεστίζ στην Ευρώπη. Πρέπει πάντα να παίζουμε για να κερδίσουμε. Τα προβλήματά μας δεν σταματάνε με τη νίκη και το καλό ματς που κάναμε κόντρα στον Ατρόμητο. Εχει γίνει το πρώτο βήμα, όμως, είναι λάθος να πιστεύουμε ότι έγιναν όλα τα βήματα. Πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε», ανέφερε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Ισπανός κόουτς.

Τα προβλήματα πάντως για τους Ερυθρόλευκους είναι πολλά, καθώς ο Μίτσελ δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Βατσλίκ, Μπα, Ρέτσο, Λάιντνερ, Σαμασέκου, Αγκιμπού, Χάμες, Φορτούνη, Ντε Λα Φουέντε, Ελ Αραμπί και Μπακαμπού!

Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι του «πάνε» οι δυσκολίες. Απόψε καλείται να βγάλει ακόμα μια τέτοια δοκιμασία, έχοντας τον Μίτσελ και τον κόσμο να δίνουν μαζί το σύνθημα.