Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - Ιο απογευμα και στο ΚΑΠΗ Δερβενίου

 Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "POCOPHONE SHOT ON POCOPHONE F1 2022/9/1510:54 2022/9/15"
Σε ένα πολύ ευχάριστο και συγκινητικό ,μετά από πολύ καιρό, κλίμα,τελέστηκε σήμερα ο Αγιασμός στο ΚΑΠΗ Ξυλοκάστρου,για την επίσημη έναρξη του ΚΑΠΗ ,μετά από δυόμιση ετών αποχή λόγω πανδημίας.
Πολλά χαμόγελα και πάλι ,από τα άτομα της τρίτης ηλικίας ,που χάρηκαν αυτή την έναρξη με τις ευλογίες της εκκλησίας μας..
Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και άτομα που στέκονται
Τη τελετή εκτός των πολλών μελών του ΚΑΠΗ,τίμησαν με τη παρουσία τους ο υφυπουργός Ανάπτυξης Επενδύσεων, Βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας ,η Σύμβουλος του πρωθυπουργού Μαριλενα Σουκουλη Βιλιαλη ,ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου Ευρωστινης Βλάσης Τσιώτος ,ο πρόεδρος του Δημ.Συμβουλιου Νίκος Λάσκος,η αντιδήμαρχος πολιτισμου Ελίνα Μενούνου , ο Γ.Γ. του Δήμου Θοδωρής Βάκολης ,πρ.της ΔΕΥΑΞ Πάνος Καλύβας ,ο Δ.ντης του Ειδικού Σχολείου Συκιας, Γιώργος Παππουτσης ,για το οποίο Ειδικό Σχολείο έγινε εκτενής αναφορά από τον Κοινωνικό Λειτουργό του ΚΑΠΗ Χρήστο Κολοκυθά,στην πορεία της εκδήλωσης και για τις δράσεις που θα γίνουν από το ΚΑΠΗ με σκοπό την ενίσχυση και βοήθεια του Ειδικού Σχολείου..
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Μετά τον αγιασμό ,ο Κοινωνικός λειτουργός καλοσωρισε τα μέλη ευχαρίστησε όλους τους επίσημους που τίμησαν με τη παρουσία τους τη τελετή αγιασμού ,τους ιερείς π.Αναστασιο Κουτσούρη,(αρχιερατικό επίτροπο )τον π.Ιωαννη Γαλανη ,που ευλόγησαν τους παρευρισκόμενους και το χώρο του ΚΑΠΗ ,μίλησε για τις μελλοντικές δράσεις, (βασισμένες πάντα σε πρωτοποριακές ιδέες του) και συνεργασίες με άλλους Συλλόγους του Δήμου και έδωσε το λόγο σε όλους τους επίσημους που όλοι ευχήθηκαν για μια καλή δημιουργική χρονιά στο ΚΑΠΗ..
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, εσωτερικός χώρος και κείμενο που λέει "POCOPHONE SHOT ON POCOPHONEF1 2022/9/15 11:11"
τέλος μοιράστηκαν γλυκίσματα σε όλους ..
Καλή λοιπόν χρονιά από όλους μας..Σας έχουμε ανάγκη ,είσαστε πολύτιμοι και παραγωγικοί και έχετε αποδείξει ότι έχετε πολλές δυνατότητες..Συνεχίστε να μας δίνετε τα φώτα σας κυρίες και κύριοι του ΚΑΠΗ...
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται, εσωτερικός χώρος και κείμενο που λέει "POCOPHONE SHOT ON POCOPHONE 2022/9/15 11:07"Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Το απόγευμα θα τελεστεί αγιασμός και στο άλλο ΚΑΠΗ του Δήμου ,δυτικά ,στην Ευρωστίνη και συγκεκριμένα στο Δερβένι ...

 Μαίρη Νικολοπούλου