Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Αδιαφορία για το Δερβένι. Ανοιχτή επιστολή Γεωργίου Γεωργαντοπούλου προς τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης

 Ευρωστίνη σημαίνει ευθύνη-αντιμετωπίστε τη με σοβαρότητα - Streetlife

Από τον κ. Γεώργιο Γεωργαντοπουλο , πρώην Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου του τ. Δήμου Ευρωστίνης λάβαμε την παρακάτω ανοικτή επιστολή προς τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κ. Βλάσιο Τσιωτο, σχετικά με έργα που έπρεπε να είχαν γίνει στο Δερβένι και δεν έχουν γίνει, και την οποία δημοσιοποιούμε :

"Κε Δήμαρχε.

 


Στα τρία χρόνια της Δημαρχίας στο Δερβένι δεν έγινε ούτε ένα έργο. Και καλά τα μεγάλα όπως ο βιολογικός  ο παρακάμπτηριος δρόμος (συνέχιση του εννοώ) το Ειρηνοδικείο διάβρωση ακτών κλπ.θα πείτε είναι μεγάλα έργα και δε φθάνουν οι ικανότητες μας.

Για την επισκευή στα κάγκελα τα φθαρμένα και σπασμένα ούτε για αυτά έχετε ικανότητες και οικονομικές ακόμα να τα φτιάξετε. Αν πέσει κάποιο παιδί  ή κάποιος άνθρωπος θα πάτε φυλακή για εγκληματική αμέλεια το έχετε σκεφτεί αυτό άραγε; Και μη μου πείτε είναι αρμοδιότητα άλλου.Την ευθύνη για τους δημότες του την έχει ο Δήμαρχος .

Δώστε σας παρακαλώ λίγη ευαισθησία και ενδιαφέρον για τη ζωή των δημοτών σας και των παιδιών των ιδιαίτερα. Σε ευχαριστώ και ελπίζω να με ακούσεις  αυτή τη φορά.για καλό και δικό σου.

Γεώργιος Γεωργαντόπουλος ."