Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

Εφυγε απο τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Νεμέας Κώστας Καλατζής / Ψήφισμα του ΔΗΜΟΥ ΝΕΜΕΑΣ

 Ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος Νεμέας Κώστας Καλαντζής και το Δημοτικό Συμβούλιο  - PeloponnisosNews Online 

 

Σε ηλικία 75 ετών έφυγε σήμερα από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Νεμέας Κώστας Καλατζής. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:00 στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στα Αηδόνια Κορινθίας.

Ο Κώστας Καλατζής είχε διατελέσει πρόεδρος στην τοπική κοινότητα Αηδονιών επί σειρά ετών. Εξελέγη για πρώτη φορά δήμαρχος Νεμέας την τετραετία 2006 – 2010. Επανεξελέγη δήμαρχος Νεμέας την τετραετία 2014-2019.

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                          Νεμέα : 09-9-2022 

ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                                                                       

ΔΗΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ


 

ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεμέας στην αριθμ.  74/9-9-2022 έκτακτη συνεδρίασή του ενημερώθηκε από το Δήμαρχο,κο Φρούσιο Κων/νο, για το θάνατο του πρώην Δημάρχου Νεμέας και πρώην Προέδρου Κοινότητας Αηδονίων .

Ο κος Δήμαρχος αφού αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του Καλαντζή Κων/νου,την εξαιρετική του προσφορά στο Δήμο Νεμέας και στον τόπο γενικότερα, πρότεινε να εκδοθεί ψήφισμα στη μνήμη του εκλιπόντος .

Ο Δήμαρχος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για το θάνατο του Κων/νου Καλαντζή ,πρώηνΔημάρχου Νεμέας και πρώην Προέδρου Κοινότητας Αηδονίων,ο οποίος στη διαδρομή του στα κοινά υπηρέτησε την Αυτοδιοίκηση με υπευθυνότητα ,αφοσίωση ,πάθος και ανιδιοτέλεια ,επιδεικνύοντας εργατικότητα ,ήθος, συνέπεια ,αφήνοντας το δικό του αποτύπωμα στην πορεία του Δήμου μας.

Το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος:

1.Να παραστεί ο Δήμαρχος και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο στην εξόδιο ακολουθία, να κατατεθεί στεφάνι και να εκφωνηθεί το παρόν ψήφισμα

2.Να εκφράσει στην οικογένεια του εκλιπόντος τα θερμάσυλλυπητήρια.

3.Να υπενθυμίσει στους  πολίτες της   Νεμέας ότι υπηρέτησε την πόλη από τη θέση του Δημάρχου Νεμέας   επί εννέα συνολικά έτη  και  επί σειρά ετών Πρόεδρος της Κοινότητας Αηδονίων του Δήμου Νεμέας.

4.Να υψωθεί μεσίστια η Σημαία στο Δημοτικό κατάστημα επί διήμερο.

 5.Να αποδώσει τιμές η Φιλαρμονική του Δήμου Νεμέας.

 6. Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον ημερήσιο τύπο και σε όλα τα ηλεκτρονικά μέσα.

 

 

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΜΕΑΣ

 

 

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΦΡΟΥΣΙΟΣ