Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΔΕΡΒΕΝΙ: Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ερχεται στο 7ο Φεστιβάλ Ευρωστίνης - Που απαγορεύεται και που επιτρεπεται η σταθμευση των Ι.Χ. (χάρτης)

Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης και εξωτερικοί χώροι 

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, κιθάρα και κείμενο 

Η Μεγάλη ημέρα έφθασε. Σήμερα όλοι οι δρόμοι οδηγούν και καταλήγουν στο Δερβένι. Εδώ στο ζηλευτό στη χάρη και γραφικό στις ομορφιές  Δερβένι, στην πρωτεύουσα της Ευρωστίνης πραγματοποιείται  το 7ο Φεστιβάλ Ευρωστίνης που οργανώνει απόψε στις 8:00 το βράδυ ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευρωστίνης ΕΥ ΖΗΝ. 

Μεγάλος καλεσμένος του 7ου Φεστιβάλ του ΕΥ ΖΗΝ, ο πάντα σε εγρήγορση, ο

«αιώνιος έφηβος» Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Ο Βασίλης στη σκηνή θα μας τραγουδήσει με τη χαρακτηριστική φωνή του, το έντονο συναίσθημά του και την τρυφερή του διάθεση όλα όσα αγαπάμε, μας συγκινούν, μας ξεσηκώνουν. Τα ερωτικά του, τα πιο ροκ κομμάτια του, τις μπαλάντες, τα κοινωνικά του τραγούδια. 

Και από κάτω θα μαζευτούμε όλοι -μικροί και μεγάλοι- και θα γίνουμε ένα. Κάτι που μόνο εκείνος καταφέρνει με την αυθεντική του παρουσία που συγκινεί γενιές και γενιές και μια πορεία  με αμέτρητους δίσκους, μεγάλες επιτυχίες και θρυλικές συναυλίες, μια πορεία που έχει σημαδέψει τις ζωές όλων μας.

Την Κυριακή 7 Αυγούστου ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα μας χαρίσει μια μοναδική συναυλία στο Δερβένι Κορινθίας (Προαύλιος Χώρος Λυκείου). Θα βουτήξει για χάρη μας στην ατέλειωτη δισκογραφία του και θα διαλέξει να μας τραγουδήσει τα «διαμάντια», τα τραγούδια «σταθμούς» και όλα τα αγαπημένα του/μας.

Μαζί του οι μόνιμοι συνεργάτες, με τον Αντρέα Αποστόλου στις ενορχηστρώσεις, καθώς και οι φωνές της Μαίρης Μπρόζη και του Απόστολου Μόσιου.

Μαζί του οι μουσικοί:
Πιάνο - keyboards: Ανδρέας Αποστόλου
Ηλεκτρικό Μπάσο: Βαγγέλης Πατεράκης,
Τύμπανα: Στέφανος Δημητρίου
Βιολί – τραγούδι: Μαίρη Μπρόζη
Κιθάρες – τραγούδι: Απόστολος Μόσιος

Κιθάρες: Γιάννης Αυγέρης
Επιμέλεια ήχου: Γιώργος Καραγιαννίδης, Λυσιέν Κλίμης
Επιμέλεια φώτων: Γιάννης Δίπλας
Ενορχηστρώσεις: Ανδρέας Αποστόλου

Συμμετέχουν
Pavida Somnia
The Lobsters
Ώρα έναρξης: 20:30
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00
Τιμή εισιτηρίου: 10€

Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης και εξωτερικοί χώροι

Η στάθμευση των Ι.Χ. επιτρέπεται 1) για όσους έρχονται στο Δερβένι από δυτικά επί της οδού Ρώμου Φιλύρα ( από Δημαρχείο έως σιδηροδρομικής γέφυρας Ζαχολίτικου ποταμού) , 2) για όσους έρχονται στο Δερβένι από ανατολικά επί της οδού Χελυδορέου ( από γέφυρα Π.Ε.Ο. έως σιδηροδρομικής γέφυρας Ζαχολίτικου ποταμού.) και στα πάρκινγκ του Κλειστού γυμναστηρίου Δερβενίου και του ΙΝ ΜΑΡΚΕΤ , στη Ροδιά. Απαγορεύεται η στάθμευσης στο κέντρο του Δερβενίου , επί των οδών 1) Γεωργίου Μπαλή (ΠΕΟ) από το ύψος του δημαρχείου εως γεφυρας ΠΕΟ , 2) Κων/νου Αδαμόπουλου, καθώς και στο Δημοτικό πάρκινγκ (ανατολικώς του Δημοτικού Περιπτέρου)

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευρωστίνης ΕΥ ΖΗΝ ζητά την κατανόηση και τη στήριξη όλων κατά σημερινή ημέρα Κυριακή 7 Αυγούστου που διεξάγεται το 7ου Φεστιβάλ Ευρωστίνης.
Κατόπιν συνεννόησης με το Α.Τ. Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, το βράδυ της εκδήλωσης θα υπάρχουν άτομα σε διάφορα σημεία για την καθοδήγηση των επισκεπτών και τη διευκόλυνση της στάθμευσης εκτός του εμπορικού κέντρου Δερβενίου. Επίσης, θα παρευρίσκεται κλιμάκιο της Τροχαίας για τυχόν παράνομες σταθμεύσεις.
Γνωρίζουμε όλοι πόσο δύσκολη είναι η διέλευση από το κέντρο κατά τους θερινούς μήνες. Ως σύλλογος θα προσπαθήσουμε να μην το επιβαρύνουμε κι άλλο – όσο αυτό είναι δυνατόν. Η στήριξη των επαγγελματιών και των πολιτών θα είναι καθοριστική όμως.
Ελπίζουμε στη βοήθειά σας και σας περιμένουμε στο καθιερωμένο θερινό ραντεβού μας!
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και τη στήριξή σας.