Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

1η Γιορτή Χυλοπίτας 16 Αυγούστου στις Καρυές Τριφυλίας με το Μουσικό σχήμα ΟΡΤΣΑ

 Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που παίζουν μουσικά όργανα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΥΩΝ <<Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ>> 1η Γιορτή Χυλοπίτας 16 Αυγούστου 2022 Σας περιμένουμε στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου ώρα 9:00 μ.μ. για να γιορτάσουμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί. Μουσικό σχήμα ΟΡΤΣΑ Σταύρου Πέτρος Κλαρίνο- Παπαγεωργίου Μαρία Κανονάκι Μπούζα Κυριακή Σαντούρι/ Φωνή Μπούζας Νικόλαος Λαούτο Φωνή" 

 Το μουσικό σχήμα ΟΡΤΣΑ στις Καρυές Μεσσηνίας σε μια δημοτική μουσική βραδιά!!!

Στο κλαρίνο ο Πέτρος Σταύρου, κανονάκι η Μαρία Παπαγεωργίου, σαντούρι - τραγούδι η Κυριακή Μπουζα και ο Νίκος Μπούζας λαούτο - τραγούδι

Οι Καρυές, αναφερόμενες επίσημα ως αι Καρυαί και παλαιότερα ως η Κοπάνιτσα, είναι οικισμός κοντά στο Σιδηρόκαστρο και υπάγεται διοικητικά στον Δήμο Τριφυλίας, του Νομού Μεσσηνίας.

Οι Καρυές βρίσκονται περίπου 20 χιλιόμετρα προς τα βορειοανατολικά της Κυπαρισσίας και περίπου 12,5 χιλιόμετρα βορειοδυτικά από το Σιδηρόκαστρο. Έχουν υψόμετρο 80 μέτρα και απέχουν 6 περίπου χιλιόμετρα από τις ακτές του Ιονίου Πελάγους.δίπλα στο ποτάμι της Νέδας φυσικό και διοικητικό όριο της Π.Ε. Ηλείας με την Π.Ε. Μεσσηνίας.