Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Παραίτηση Γιάννη Αναστασιάδη από την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Δερβενίου / Το φάσμα του υποβιβασμού απειλεί τον σύλλογο τησ Δυτικής Κορινθίας.

 Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που στέκονται και γρασίδι

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του Αστέρα Δερβενίου , ο προπονητής Γιάννης Ανστασιάδης, ο οποίος μετά τον  ανεπιτυχή εκτός έδρα αγώνα του συλλόγου με τον Κύψελο Κορίνθου υπέβαλε την παραίτησή  του. 

 Σε δήλωσή του ο εν λόγω τεχνκός αναφέρει: «Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα για τη συνεργασία και τον πρόεδρο Βλάση Κουρή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Δυστυχώς οι καταστάσεις και ότι έγινε μέσα στη χρονιά, δεν μας επέτρεψαν να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ο 43χρονος τεχνικός είχε αναλάβει τον Αστέρα , πριν πέντε μήνες (21/12/21) με στόχο να συμμαζεύσει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας προς το καλύτερο, ενόψει και των play out. Δυστυχώς  δεν τα κατάφεραν…  Έτσι μοιραία το φάσμα του υποβιβασμού πλανάται πάνω από το σύλλογο του Δερβενίου. Ο Αστέρας κινδυνεύει να βρεθεί στην Β’ κατηγορία στην  οποία είχε αγωνιστεί πριν 14 χρόνια.  

Εκτός και αν στους δύο εναπομείναντες τελευταίους αγώνες του γίνει κανένα θαύμα και καταφέρει να αναστηθεί , αποφεύγοντας τον υποβιβασμό, την ύστατη στιγμή.