Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Conference League: Πρώτη «μάχη» για τον ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ - Πεδίο μάχης η Μασσαλία - Επεισόδια σε δρόμους και ξενοδοχεία ανάμεσα σε χούλιγκανς των δύο ομάδων

Conference League: Πρώτη «μάχη» για τον ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ

Δράση στο Conference League με χρώμα ελληνικό βέβαια αφού ο ΠΑΟΚ παίζει εκτός έδρας στο «Βελοντρόμ». με τη Μαρσέιγ στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης της διοργάνωσης.  Πέρα από τη μάχη του «Δικεφάλου του Βορρά» στη Μασσαλία, το σημερινό πρόγραμμα των αναμετρήσεων περιλαμβάνει αρκετές δυνατές αναμετρήσεις στον δρόμο για την πρόκριση στα ημιτελικά του νεοσύστατου θεσμού.

Ολιμπίκ Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ: Νέος γύρος οπαδικών συγκρούσεων στην Μασσαλία (vid)!  

Δεν σταμάτησαν τα... παρατράγουδα στην Μασσαλία μεταξύ εκδρομέων του ΠΑΟΚ και οπαδών της Ολιμπίκ Μαρσέιγ στα χθεσινοβράδινα (06/04) έκτροπα.

Νέα επεισόδια σημείωθηκαν ανάμεσα σε χούλιγκανς των δύο ομάδων σε δρόμους της Μασσαλίας λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης των δύο ομάδων για το Conference League (22.00 COSMOTE SPORT 2 HD) με την αστυνομία μάλιστα να κάνει χρήση χημικών για να τους διαλύσει.

Το παιχνίδι της Ρόμα με την Μπόντο Γκλιμτ αναμφισβήτητα κεντρίζει το ενδιαφέρον. Έχουν περάσει άλλωστε περίπου πέντε μήνες από τότε που οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στη φάση των ομίλων, όταν ο σύλλογος της Νορβηγίας διέλυσε στην έδρα του με το εμφατικό 6-1 τους «τζαλορόσι», πριν από το ισόπαλο 2-2 στο «Ολίμπικο».

Οι δύο ομάδες επιστρέφουν στο στάδιο «Ασπμίρα» της Μπόντο, με τους Ρωμαίους του Ζοσέ Μουρίνιο να θέλουν να δείξουν ένα τελείως διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο και να πάρουν μία... άτυπη εκδίκηση, ώστε να βρεθούν πιο κοντά στην τετράδα του θεσμού. Πέραν τούτου, στην Ολλανδία η Φέγενορντ θα φιλοξενήσει τη Σλάβια Πράγας, ενώ η ετέρα ομάδα της χώρας, η Αϊντχόφεν, θα μεταβεί στην Αγγλία για τον αγώνα κόντρα στις «αλεπούδες» της Λέστερ.

ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (7/4)

19.45: Φέγενορντ – Σλάβια Πράγας

22.00: Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ, Μπόντο Γκλιμτ – Ρόμα, Λέστερ – Αϊντχόφεν

ΟΙ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΙ

14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

19.45: Αϊντχόφεν – Λέστερ

22.00: ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ, Σλάβια Πράγας – Φέγενορντ, Ρόμα – Μπόντο Γκλιμτ

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Λέστερ ή Αϊντχόφεν – Μπόντο Γκλιμτ ή Ρόμα

28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Φέγενορντ ή Σλάβια Πράγας – Μαρσέιγ ή ΠΑΟΚ

ΟΙ ΡΕΒΑΝΣ

5 ΜΑΪΟΥ: Μπόντο Γκλιμτ ή Ρόμα - Λέστερ ή Αϊντχόφεν (Α)

5 ΜΑΪΟΥ: Μαρσέιγ ή ΠΑΟΚ - Φέγενορντ ή Σλάβια Πράγας (Β)

ΤΕΛΙΚΟΣ

25 ΜΑΪΟΥ («Στάδιο Ερ Αλμπάνια», Τίρανα): Νικητής Ημιτελικού (Α) - Νικητής Ημιτελικού (Β)