Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Πούτιν θα γίνει ο άρχοντας του κόσμου» – Η προφητεία που έγινε viral

Μπάμπα Βάνγκα

 


Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στα social media με τις προφητεία της Μπάμπα Βάνγκα η οποία μπορεί να έχει φύγει από τη ζωή  εδώ και 25 χρόνια αλλά ακόμη απασχολεί.

Σύμφωνα με την προφητεία της ο Πούτιν θα γινόταν «ο άρχοντας του κόσμου», αφού η Ευρώπη γίνει «έρημος τόπος» όπως μεταδίδει η βρετανική Mirror.

«Όλα θα λιώσουν, σαν πάγος, μόνο ένας θα μείνει ανέγγιχτος -η δόξα του Βλαντίμιρ, η δόξα της Ρωσίας» είχε πει, σύμφωνα το δημοσίευμα. «Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τη Ρωσία. Θα τα ξεπεράσει όλα στον δρόμο της και όχι μόνο θα αντέξει, αλλά θα γίνει και άρχοντας του κόσμου» είχε τονίζει σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα.

Η προφήτισσα Μπάμπα Βάνγκα είχε προβλέψει την έλευση ενός θανατηφόρου ιού το 2022. Στον απόηχο του 2021, η προφητεία της έρχεται ξανά στο φως και προκαλεί ανησυχίες.

Η Μπάμπα Βάνγκα γεννήθηκε  το 1911 στη Στρούμιτσα της πΓΔΜ και απεβίωσε το 1996. Μεταξύ των προβλέψεων που έκανε η ιδιαίτερη αυτή γυναίκα σε όλη τη διάρκεια της ζωής της, μια συγκεκριμένη έρχεται να μας απασχολήσει στο σήμερα: Η προφητεία έκανε λόγο για έναν αρχαίο, θανατηφόρο ιό, ο οποίος έχει διατηρηθεί για αιώνες σε κάποια παγωμένη περιοχή και θα «ξυπνήσει» ξανά το 2022, εξαιτίας της υπερθέρμανσης του πλανήτη μας.

Σύμφωνα με την Μπάμπα Βάνγκα, ο ιός αυτός θα εξαπλωθεί ταχύτατα και κάποια στιγμή θα τεθεί εκτός ελέγχου.

Την προφητεία «επιβεβαίωσε» ο πρόεδρος του Ρωσικού Αρκτικού Συμβουλίου, Νικολάι Κορτσούνοφ, ο οποίος δήλωσε ότι το λιώσιμο των πάγων στη Σιβηρία θα έχει πολύ σοβαρές συνέπειες σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα, σύμφωνα με αρκετές επιστημονικές μελέτες, υπάρχει πράγματι ο κίνδυνος να «ξυπνήσουν» αρχαίοι ιοί και βακτήρια.

Αναφερόμενος σε μια μελέτη που δημοσιεύτηκε το 2014, ο Κορτσούνοφ είπε: «Ο πιθοϊός, ένα μικρόβιο 30.000 ετών που είχε παγιδευτεί στο παρελθόν στο παγωμένο έδαφος της Σιβηρίας, ξύπνησε και άρχισε να επιτίθεται στις αμοιβάδες».

Πολλοί αναρωτήθηκαν για το εάν η Μπάμπα Βάνγκα «έπεσε» λίγο έξω στις προβλέψεις της και αναφερόταν, στην πραγματικότητα, στον κορονοϊό. Το θέμα είναι πως η γερόντισσα είχε μιλήσει και για τον κορονοϊό, σε ξεχωριστή της προφητεία.

Τον Μάρτιο του 2020, η 73χρονη Νέσκα Στεφάνοβα Ρόμπεβα είχε υποστηρίξει πως γνώρισε τη Μπάμπα Βάνγκα τη δεκαετία του 1990. Τότε, η προφήτισσα την είχε προειδοποιήσει για τον κορονοϊό, λέγοντας πως «η κορώνα θα είναι παντού».

«”Νέσκα, η κορώνα θα είναι παντού”, μου είπε, αλλά τότε δεν είχα καταλάβει τι εννοούσε», είπε το 2020 η ηλικιωμένη.

eleftherostypos.gr