Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022

Τρεις οπαδοί του Παναθηναϊκού στη φυλακή για την εγκληματική οργάνωση με αντικείμενο την οπαδική βία

Τρεις οπαδοί του Παναθηναϊκού στη φυλακή για την εγκληματική οργάνωση με αντικείμενο την οπαδική βία 

Το δρόμο για τις φυλακές πήραν τρεις από τους τέσσερις κατηγορούμενους οι οποίοι απολογήθηκαν σήμερα για κατηγορίες μεταξύ των οποίων και αυτή της εγκληματικής οργάνωσης που σχετίζονται με την οπαδική βία.

Ανάμεσα στους τρεις που προφυλακίστηκαν βρίσκεται και η 27χρονη γυναίκα που φέρεται ως αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης. Και οι τέσσερις κατηγορούμενοι είναι οπαδοί του Παναθηναϊκού στους οποίους αποδίδονται περισσότερες από 15 επιθέσεις σε βάρος συνδέσμων και φιλάθλων του Ολυμπιακού σε Αθήνα και Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία τους και οι τέσσερις παραδέχτηκαν κάποια περιστατικά συμπλοκών και σωματικών βλαβών σε οπαδούς αντίπαλων ομάδων, αρνήθηκαν όμως τις ληστείες, την συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, τους εμπρησμούς και την κατοχή εκρηκτικών που τους αποδίδεται.

Στον κατηγορούμενο που αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί της εμφάνισης τερις φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα, της απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, της απαγόρευσης παρακολούθησης αθλητικών δραστηριοτήτων σε οποιοδήποτε γήπεδο και της απαγόρευση εμφάνισης σε συνδέσμους.

Συνολικά οι κατηγορούμενοι για την συγκεκριμένη υπόθεση είναι 24 ενώ παραδόθηκε σήμερα και ο ένας εκ των δύο που αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης ο οποίος πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη.