Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ TΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΟΥ Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΟΡΚΑ.

 

Εθιμοτυπικές αλλά και συναντήσεις εργασίας πραγματοποίησε τις τελευταίες ημέρες η Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας κα Αθηνά Κόρκα.

-       Την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου πραγματοποίησε επίσκεψη στις Διευθύνσεις Ανάπτυξης, Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας και Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της ΠΕ Κορινθίας. Συνομίλησε με υπηρεσιακά στελέχη για θέματα που αφορούν τις διευθύνσεις και τα τμήματα τους αντίστοιχα, επισημαίνοντας ταυτόχρονα την επιτάχυνση της απόδοσης στο σύνολο των έργων.


-       Την ίδια ημέρα υποδέχθηκε σε εθιμοτυπική επίσκεψη τον Διοικητή της

Ανοικτής Δομής Μεταναστών και Προσφύγων Κορινθίας κ. Λεωνίδα Κολαΐτη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στη συνέχεια της καλής συνεργασίας της Δομής με την Περιφέρεια Πελοποννήσου

 

-       Την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου συναντήθηκε στο γραφείο της στην ΠΕ Κορινθίας με το Διοικητικό Συμβούλιο και τον πρόεδρο του Συλλόγου των Νεφροπαθών «Η ΕΛΠΙΔΑ» του Νομού Κορινθίας κ. Παύλο Γκιώνη, όπου συζήτησαν θέματα που αφορούν στη συνεχή βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας των νεφροπαθών καθώς και την στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο σύλλογο τονίζοντας πως «Ο σύλλογος Νεφροπαθών « Η ΕΛΠΙΔΑ» παράγει κοινωνικό έργο και πάντα με αξιόλογες δράσεις. Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας και η Περιφέρεια Πελοποννήσου στέκονται αρωγοί σε κάθε τέτοιου είδους κοινωνικό έργο».

 

-       Στη συνέχεια πραγματοποίησε συνάντηση με τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Συνδέσμου Λουτρακιωτών-Περαχωριτών «Ο Ίβυκος», κ. Ιωάννη Κακούρο, ο οποίος μεταξύ άλλων εξέφρασε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου «θερμά συγχαρητήρια και τις ευχές όλων για μια επιτυχημένη θητεία». Η κα Κόρκα τέλος, ανέφερε πως «η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα παραμείνει δίπλα στον Πολιτιστικό Σύλλογο, συνεχίζοντας και ενισχύοντας την αγαστή συνεργασία και ενισχύοντας από κοινού την προσφορά στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας».