Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ και ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΟΡΚΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΪΑ ( ΥΠΑΠΑΝΤΗ ΡΟΖΕΝΑ - ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΒΕΛΛΕΡΕΦΩΝ).

8 Φεβρουαρίου 2022

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Ιησού Χριστού στα Ροζενά, παρευρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κορινθίας κα Αθηνά Κόρκα την Τρίτη το απόγευμα 1η Φεβρουαρίου για την ομώνυμη εορτή της Υπαπαντής την επομένη.

   

Την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου παρευρέθηκε στην καθιερωμένη κοπή της

πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας για το 2022 του Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου «Οι Φίλοι της Ζωής». Η κα Κόρκα αναφέρθηκε χαρακτηριστικά πως «Η ευαισθητοποίηση των ανθρώπων για την αυτάρκεια αίματος στην Ελλάδα είναι ο στόχος του Συλλόγου. Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για το ζήλο και το μεράκι που δείχνουν. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο τους».

Το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου παρευρέθηκε στην κοπή της Βασιλόπιτας του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχαίας Κορίνθου «Ο Βελλερεφών». Η Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε «σε ένα σύλλογο όπου οι δράσεις του συμβάλουν και βοηθούν στην εξέλιξη της κοινωνίας μας», ευχόμενη καλή συνέχεια στο έργο τους και θερμά συγχαρητήρια για τις επιτυχημένες ποιοτικές εκδηλώσεις τους.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ