Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

Πρεμιέρα αγώνων Play out την Κυριακή στο Πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας: Μάχες σε Δερβένι , Κόρινθο και Πετρί

 

Την Κυριακή 13 / 2  ξεκινούν με την συμμετοχή 13 ομάδων τα PLAY OUT  της Α’ Κατηγορίας Κορινθίας, σε ένα μόνο γύρο 13 αγωνιστικών ημερών που θα κρίνουν την παραμονή και τον υποβιβασμό. 

Στα PLAY OUT συμμετέχουν οι ομάδες Άγιοι Θεόδωροι, Ολυμπιακός Άσσου, Κύψελος Κορινθου, Θύελλα Πετρίου, Ισθμιακός, Άρης Βοχαϊκού, Κόρινθος 2006, Πανκαμαριακός, Αστέρας Δερβενίου, Ατρόμητος Χιλιομοδίου, Ολυμπιακός Λουτρακίου, Παννεμεατικός και Θύελλα Κάτω Διμηνιού, οι

οποίες τερμάτισαν στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος , στο α΄ όμιλο από την 4η θέση εως και την 9η ( δεν συμμετέχει ο Σαρωνικός Γαλατακίου που είχε αποχωρήσει του πρωταθλήματος και από την νέα περίοδο θα αγωνίζεται στη Β΄Κορινθίας) και στο Β΄ όμιλο από την 4η θέση έως και την 10η θέση. Σε αυτή οι ομάδες  θα ξεκινήσουν τους αγώνες τους ανάλογα με την θέση που κατέλαβαν στην Α΄ φάση με την παρακάτω  βαθμολογία

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1

Ολυμπιακός Άσσου

6

2

Άγιοι Θεοδώροι

6

3

Θύελλα Πετρίου

5

4

Κύψελος Κορίνθου

5

5

Ισθμιακός

4

6

Άρης Βοχαϊκού

4

7

Κόρινθος 2006

3

8

Πανκαμαριακός

3

9

Αστέρας Δερβενίου

2

10

Ατρόμητος Χιλιομοδίου

2

11

Ολυμπιακός Λουτρακίου

1

12

Παννεμεατικός

1

13

Θύελλα Κ. Διμηνιού

0

Οι ομάδες που θα καταβάλουν τις  πέντε (5) τελευταίες θέσεις της Β΄ φάσης θα υποβιβαστούν  στην Β΄ κατηγορία και εφόσον ο Πρωταθλητής της Α΄ Κορινθίας θα ανέβει στην Γ΄ Εθνική, στην Β΄ κατηγορία υποβιβάζονται οι τέσσερις τελευταίες ομάδες. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύει το άρθρο 20 του ΚΑΠ. 

 Στην πρεμιέρα η Κόρινθος ’06 θα υποδεχθεί στο ΔΑΚ τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου . Οι δύο αντίπαλοι κατά την Α΄φάση μετείχαν στον ίδιο (1ο) όμιλο όπου στους μεταξύ τους αγώνες οι ομάδες κατά τον πρώτο γύρο ,στο Χιλιομόδι είχαν αναδεχθεί  ισόπαλες (3-3), ενώ στο δεύτερο γύρο η Κορινθός 06 είχε νικήσει (3 – 1). 

Πριν μια εβδομάδα στο φινάλε του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός Άσσου και ο Αστέρας Δερβενίου ήσαν αντίπαλοι στον Άσσο όπου η τοπική ομάδα είχε επικρατήσει με σκορ 3 – 2. Την Κυριακή στην β΄ φάση του πρωταθλήματος  οι δύο ομάδες είναι εκ νέου αντίπαλες, αυτή τη φορά στο Δερβένι , όπου κατά τον πρώτο γύρο ο Αστέρας είχε επικρατήσει με σκορ 2 – 1.

Στους άλλους αγώνες ο Ολυμπιακός Λουτρακίου στο «Θώδειο» υποδέχεται τον Άρη Βοχαϊκού, η Θύελλα Πετρίου φιλοξενεί τον Ισθμιακό, οι Άγιοι Θεόδωροι κοντράρονται με τον Παννεμεατικό και ο Κύψελος μάχεται με τη Θύελλα Κάτω Διμηνιού. Ρεπό έχει ο Πανκαμαριακός.  

1η Αγωνιστική 13/2, 15:30
Κόρινθος ’06 – Ατρόμητος Χιλιομοδίου
Αστέρας Δερβενίου – Ολυμπιακός Άσσου
Ολυμπιακός Λουτρακίου – Άρης Βοχαϊκού
Θύελλα Πετρίου – Ισθμιακός
Άγιοι Θεόδωροι – Παννεμεατικός
Κύψελος – Θύελλα Κ. Διμηνιού