Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Χαμός στη Ριζούπολη: Ντου οπαδών στα επίσημα! Οπαδοί του Απόλλωνα διαμαρτυρήθηκαν έντονα προς τη διοίκηση, ενώ κάποιοι ήρθαν και στα χέρια.

 Απόλλων Σμύρνης: Ένταση στη Ριζούπολη

Καζάνι που… βράζει είναι ο Απόλλωνας Σμύρνης, με τους οπαδούς της ομάδας να βρίσκονται στα κάγκελα. Ο αγώνας με τον Παναιτωλικό είχε και τρίτο ημίχρονο, καθώς υπήρξε μεγάλη ένταση στις εξέδρες της Ριζούπολης.

Μετά το 0-0 με το σύνολο του Αναστασίου, οπαδοί της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» παρέμειναν στο γήπεδο και κινήθηκαν απειλητικά προς τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη και άλλα μέλη της διοίκησης, στα επίσημα.

Οι οπαδοί του Απόλλωνα ζήτησαν το λόγο για την κάκιστη πορεία της ομάδας, ενώ ακολούθησαν σκηνές μεγάλης έντασης. Οπαδοί ήρθαν στα χέρια, με τα πνεύματα να ηρεμούν στη συνέχεια.

Χαμός στη Ριζούπολη, με τον Απόλλωνα να χάνει σιγά σιγά το… τρένο της παραμονής. Γενικά παρά την προσπάθεια που έγινε από την πλευρά του Φέστα και των παικτών στο ματς με τον Παναιτωλικό, η αδυναμία του Απόλλωνα να φτάσει σε κάποια νίκη (έχει μόνο αυτή με τον ΠΑΣ το φθινόπωρο) ή σε κάποιο γκολ (έχει να σκοράρει από τις αρχές Δεκεμβρίου του 2021) έχουν βαρύνει πάρα πολύ το κλίμα στην ομάδα που πρέπει πλέον να προβεί σε αγωνιστικές υπερβάσεις ώστε να μπορέσει να παραμείνει στη Super League.