Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

13ος διαγωνισμός οίνου Malvasia στην Ίστρια της Κροατίας

 

Ο Οργανισμός winegrowers & winemakers of istria, καλεί τους παραγωγούς του οίνου Malvasia να συμμετέχουν στο 13ο διαγωνισμό, ο οποίος  θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 7 Απριλίου 2022, στο Hotel Parentium, στο Poreč – Istria της Κροατίας.

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού θα αξιολογηθούν κρασιά που παράγονται από την ποικιλία Malvasia από όλο τον κόσμο. Για πρώτη φορά θα απονεμηθεί ένα ειδικό βραβείο “Best in show” – το καλύτερο Malvasia στον κόσμο σε όλες τις κατηγορίες – με την υψηλότερη απόλυτη βαθμολογία.

Στον διαγωνισμό, τα κρασιά σας θα αξιολογηθούν από μια προσεκτικά επιλεγμένη κριτική επιτροπή, επαγγελματίες – γευσιγνώστες αναγνωρισμένους από τις ικανότητές τους.

Τα μετάλλια που αποκτήθηκαν θα μπορούν να παρουσιαστούν με τη μορφή επίσημων γραμματοσήμων Vinistra. Ο διοργανωτής του διαγωνισμού θα υποβάλει τη λίστα των νικητών στον εθνικό και διεθνή τύπο και για σκοπούς προβολής, τα βραβευμένα κρασιά θα παρουσιαστούν σε διάφορες συνεντεύξεις τύπου, εκδηλώσεις και εκθέσεις.

Οι εγγραφές θα είναι ανοιχτές, από τις 15 Φεβρουαρίου 2022 έως τις 15 Μαρτίου 2022, μέσω της ιστοσελίδας www.vinistra.com.

Τα δείγματα πρέπει να παραδοθούν έως τις 19 Μαρτίου 2022 στην εξής διεύθυνση:
Prolaz E. Jelušića 1
52000, Pazin
Istria, Croatia

Περισσότερες πληροφορίες:
Σύλλογος Αμπελουργών και Οινοποιών Ίστριας
Prolaz E. Jelušića 1, 52000 Pazin
τηλ/φαξ: +385 52 621 698
e-mail: info@vinistra.com
www.vinistra.com

Πηγή: Επιμελητήριο Λακωνίας

monemvasianews.gr