Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

Μίντιλαντ - ΠΑΟΚ 1-0: Ο Άντερσον…χάλασε τα γενέθλια του Λουτσέσκου

)

Μίντιλαντ - ΠΑΟΚ 1-0: Ο Άντερσον…χάλασε τα γενέθλια του Λουτσέσκου (highlights) 

Γενέθλια έχει σήμερα (17/2) ο Ραζβάν Λουτσέσκου (έγινε 53 ετών) αλλά το δώρο που περίμενε από τους παίκτες του στη Δανία δεν ήρθε. Η Μίντιλαντ επικράτησε 1-0 με το γκολ του Γιόελ Άντερσον (20’) και πήρε προβάδισμα πρόκρισης,στην επόμενη φάση του Conference League,με τον ΠΑΟΚ να καλείται να ανατρέψει την κατάσταση στην Τούμπα.

Τα πράγματα θα ήταν και πιο δύσκολα για τους Θεσσαλονικείς αν η «οβίδα» του Τσαρλς στο 90’ δεν τράνταζε το δοκάρι του Πασχαλάκη. 

Είχε ρυθμό το ματς από τα πρώτα λεπτά, με τις δυο ομάδες να παίζουν ανοιχτά. Ο ΠΑΟΚ κράτησε μπάλα και κατάφερε μέχρι 20’ να ελέγξει, ωστόσο σε εκείνο το σημείο δέχθηκε το γκολ από τον Άντερσον σε μια φάση όπου…κοιμήθηκε η άμυνα, η μεσαία γραμμή ενώ έκανε λάθος και ο Μιτρίτσα, ο οποίος στην ανάπαυλα έγινε αλλαγή αφού κι άλλες φορές έχασε την μπάλα και είχε και κάρτα (κίτρινη).

Μετά το 20’ και το 1-0, ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση και μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους είχε μόλις μια καλή στιγμή με τον Τσιγγάρα (44’) ενώ η Μίντιλαντ ήταν ευχαριστημένη από τη στιγμή που είχε πάρει το προβάδισμα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με ορμή στην επανάληψη και είχαν εξαιρετικές στιγμές για να κάνουν και το 2-0 στο πρώτο πεντάλεπτο. Ο ΠΑΟΚ με τον Μπίσεσβαρ να παίρνει τη θέση του Μιτρίτσα, προσπάθησε από στημένες μπάλες (φάουλ, κόρνερ) να δημιουργήσει κινδύνους, με του Δανούς να μην έχουν ψυχραιμία σε αυτές τις φάσεις, αλλά να είναι επικίνδυνοι στην κόντρα.

Ο Μπο Χένρικσεν με τις αλλαγές του θέλησε να δώσει πνοή στη μεσοεπιθετική του γραμμή ενώ και ο Λουτσέσκου, δοκίμασε αρκετά πράγματα στο ματς. Ο Αουγκούστο γύρισε πιο πίσω, με τον Βιεϊρίνια να περνά αριστερά, τον Ζίβκοβιτς να πηγαίνει δεξιά και τον Μπίσεσβαρ από τα άκρα να έρχεται πίσω από τον Άκπομ (στα τελευταία λεπτά έδωσε τη θέση του στον Τσόλκα στην κορυφή της επίθεσης) αλλά φάση δεν έβγαζε ο ΠΑΟΚ και έφυγε από τη Δανία χωρίς να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα.

Βέβαια η ρεβάνς θα ήταν πιο δύσκολη, εάν στο φινάλε ο Τσαρλς δεν είχε ένα φοβερό σουτ στο δοκάρι. Σε μια εβδομάδα (24/2) η ρεβάνς.

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ: Όλαφσον – Ντάλσγκααρντ, Σβιατσένκο, Ζουνίνιο – Άντερσον, Ονιεντίκα, Εβάντερ (59’ Μέγιερ), Ντιρ (59’ Παουλίνιο) – Ίσακσεν (70’ Τσαρλς), Μπρουμάντο (70’ Λιντ), Σίστο (82' Μαρόνι)

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης – Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ (79' Ελ Καντουρί) – Τσιγγάρας, Σβαμπ (69’ Βιεϊρίνια) – Άντρια Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο (79' Σοάρες), Μιτρίτσα (46’ Μπίσεσβαρ) – Άκπομ (85' Τσόλακ)