Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 1-0: «Καθάρισε» ο Κρέσπο, φωνάζει ο Ατρόμητος

 

Ο Κρέσπο για μία ακόμη φορά σκόραρε κόντρα στον Ατρόμητο και χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ. Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος έχει…παράδοση στις αναμετρήσεις με τους Περιστεριώτες (έφτασε τα 4 γκολ με αντίπαλο τον Ατρόμητο ενώ έχει 7 συνολικά στο ελληνικό πρωτάθλημα), ήταν αυτός που έδωσε τη λύση στον αγώνα με τον Ατρόμητο (1-0) που στάθηκε καλά μέχρι το 25’ αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσε να απειλήσει και γνώρισε την ήττα.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για τη φάση του 24’ και το χέρι του Κρέσπο μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ.

Ο Ατρόμητος στο πρώτο 25λεπτο στάθηκε εξαιρετικά στην Τούμπα. Κράτησε μακριά από την εστία του Γιαννιώτη τους γηπεδούχους, κυκλοφόρησε την μπάλα και δημιούργησε κινδύνους. Μάλιστα στο 24’ ο Ροτάριου είχε την μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, σε μια φάση όπου ο Πασχαλάκης έβγαλε και στη συνέχεια η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Κρέσπο μέσα στην περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας αφού περίμενε ενημέρωση και από το VAR.

Ο ΠΑΟΚ που είχε ζητήματα στο πρώτο μέρος, στην επανάληψη μπήκε δυνατά, πίεσε, έψαξε το γκολ και δικαιώθηκε στο 57’ με τον κεντρικό αμυντικό Κρέσπο, μετά την ασίστ του Σάστρε.

Ο Ατρόμητος μετά και τις αλλαγές του Κόλμαν αλλά και τον Γιαννιώτη που κράτησε το 1-0 στο 65’ (φάουλ του Μιτρίτσα), πήρε μέτρα στο γήπεδο αλλά είχε δυσκολία στη δημιουργία φάσεων. Οι γηπεδούχοι στο 79’ έκαναν το 2-0 με τον Μπίσεσβαρ αλλά το γκολ σωστά ακυρώθηκε, αφού υπήρχε καθαρό φάουλ του Άκπομ στον Γιαννιώτη αλλά ο διαιτητής δεν το σφύριξε και τον κάλεσαν από το VAR να δει τη φάση και τελικά να καταλογίσει το φάουλ.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης – Σάστρε, Κρέσπο, Μιχάι, Βιεϊρίνια (82’ Σίντκλεϊ) – Τσιγγάρας, Ντάγκλας Αουγκούστο (68’ Σοάρες) – Μουργκ (59’ Άντρια Ζίβκοβιτς), Μιτρίτσα (81’ Ζαμπά), Μπίσεσβαρ (81’ Σβαμπ) – Άκπομ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης – Νταβιώτης (67’ Βασιλαντωνόπουλος), Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Τζοβάρας – Ντένιτς (71’ Ναμπί), Χαρίσης, Σάλομον (67’ Έρλινγκμαρκ) – Ροτάριου, Σπιριντόνοβιτς (82’ Μπεντινέλι), Κλωναρίδης (67’ Άλιμπεκ)