Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Super League 2: Δέκα από τα 16 ματς βαίνουν προς αναβολή !

 Super League 2: Δέκα από τα 16 ματς βαίνουν προς αναβολή ! 

Πολύ δύσκολα εξελίσσονται τα πράγματα αναφορικά με την διεξαγωγή της 11ης αγωνιστικής στη Super League 2 που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη (5/1). Σύμφωνα με τον αριθμό των κρουσμάτων που έχουν δηλώσει οι ομάδες την Δευτέρα (3/1) θεωρείται απίθανο να διεξαχθούν τουλάχιστον 10 από τα 16 ματς της αγωνιστικής ! 

Στον Α’ Όμιλο, του βορρά, βαίνουν προς αναβολή οι συναντήσεις: Νίκη Βόλου-Ολυμπιακός Βόλου, Απόλλων Πόντου –Ηρακλής, Ξάνθη-Απόλλων Λάρισας, Καβάλα-Τρίκαλα.

Στον Β’ Όμιλο του νότο, πολύ δύσκολα θα διεξαχθούν τα ματς: Αιγάλεω-ΑΕΚ Β’, Παναθηναϊκός Β’-Ιεράπετρα, Καλαμάτα-Καλλιθέα, Κηφισιά-Ηρόδοτος, Αστέρας Βλαχιώτη-Διαγόρας Ρόδου και Εργοτέλης-Χανιά.

Τι… απέμεινε ; Στον Α’ Όμιλο τα παιχνίδια: Αλμωπός-ΠΑΟΚ Β’, Θεσπρωτός-Λάρισα, Αναγέννηση Καρδίτσας-Πανσερραϊκός, Πιερικός-Ολυμπιακός Β’. Στον Β’ Όμιλο τα ματς Επισκοπή-Λεβαδειακός, Καραϊσκάκης-Ζάκυνθος.

Για όλα τα παραπάνω, θα τεθούν υπόψιν της διοργανώτριας αρχής και τα επαναληπτικά τεστ κορονοϊού την Τρίτη (4/1), οπότε θα λάβει τις οριστικές αποφάσεις της η διοργανώτρια αρχή Ένωση Α2/Β’ Εθνικής σχετικά με τα ματς που θα διεξαχθούν και αυτά που θα αναβληθούν.