Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

 

Συναντήσεις εργασίας πέραν των Εθιμοτυπικών πραγματοποίησε τις τελευταίες ημέρες η Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας κα Αθηνά Κόρκα στο γραφείο της στην ΠΕ Κορινθίας.

Συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Βέλου Βόχας κ. Αννίβα Παπακυριάκο και τον Αντιδήμαρχο Έργων κ. Ανδρέα Σιάχο, παρουσία του συναδέλφου Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη κ. Χάρη Βυτινιώτη και του Διευθυντή Τεχνικών Έργων της ΠΕ Κορινθίας κ. Νικόλαο Λούτα αναφερόμενη στη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Με τον Λιμενάρχη Κορίνθου κ. Κοντό με θέμα τη συμπαράσταση της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη διεκπεραίωση των μελετών με στόχο την ανασκευή νέου κτιρίου Λιμεναρχείου από το Υπουργείο Νησιωτικής Πολιτικής. Είχε προηγηθεί σχετική εισήγηση του κ. Κοντού προς τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

Τέλος η Αντιπεριφερειάρχης συναντήθηκε με το σύλλογο «Τριήρης» της Αρχαίας Κορίνθου όπου συζήτησαν θέματα που αφορούν αυτό τον σημαντικό πολιτιστικό και τουριστικό αρχαιολογικό προορισμό τονίζοντας πως «έχουμε χρέος να βοηθούμε και να προβάλουμε συνεχώς».

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

ΠΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ