Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTGXczmHWQxNKIPJxctwRbcYq9EpGPRyHzaSg&usqp=CAUhttps://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRYdAc9rmnjsUtBTC86-5NlsMwKcdh5O2swoA&usqp=CAU

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Τηλεδιάσκεψη υπό τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιανουαρίου στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της κακοκαιρίας «Ελπίς».

Ύστερα από υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να μείνει το περιφερειακό και διαδημοτικό δίκτυο ανοιχτό, επιτεύχθηκε το μεγαλύτερο μέρος του εθνικού και επαρχιακού δικτύου να είναι προσβάσιμο. Σε κάποια σημεία είναι υποχρεωτική η χρήση αλυσίδων, ωστόσο αντιμετωπίσθηκαν προβλήματα στους δρόμους Περαχώρα  Πίσια Σχοίνο Σοφικό Αγγελόκαστρο, και σε κάποια χωριά της Νεμέας.

Η Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε για την συνεργασία τους με την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας τους συνεργάτες, την Αστυνομία,την Πολιτική Προστασία,τους Δήμους και κάθε άλλο εμπλεκόμενο φορέα.

Τέλος παρόντες στη συνάντηση στη ΠΕ Κορινθίας εκτός από την Αντιπεριφερειάρχη κα Αθηνά Κόρκα ήταν ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας και Αλληλεγγύης κ. Αναστάσιος Γκιολής, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Χάρης Βυτινιώτης και ο κ. Γιώργος Οικονόμου, Πρόεδρος Ενεργειακής Κοινότητας.
 ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

ΠΕ  ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ  

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

ΠΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ