Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022

Κιάτο: Διανομές τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στο δήμο Σικυωνίων

  

Σε διανομές τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης απ’ το ΤΕΒΑ και το Κοινωνικό Παντοπωλείο, προχώρησε πρόσφατα ο δήμος Σικυωνίων Κορινθίας.

Αρκετές οικογένειες, ενισχύθηκαν.Πάνω από 430 οικογένειες, μέσω του ΤΕΒΑ και πάνω από 70 νοικοκυριά, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος, εξέφρασε την ικανοποίησή του, για την άψογη λειτουργία των κοινωνικών δομών του δήμου και ιδίως του Κοινωνικού Παντοπωλείου, που ανακουφίζει και υποστηρίζει τους αδύναμους πολίτες της περιοχής. 

Εν’ όψει μάλιστα της νέας χρονιάς, ο δήμαρχος, δεν παρέλειψε να τονίσει με νόημα, ότι “όποια κι αν είναι η ερώτηση, η απάντηση πάντα θα είναι ο άνθρωπος”, σημειώνοντας, ότι, όλη η προσπάθεια που γίνεται για την ανάπτυξη και την οικονομική ευρωστία του δήμου, έχει πάντα ως μέτρο και στόχο την ευημερία του ανθρώπου, την άνοδο του βιοτικού επιπέδου του Σικυώνιου, του Στυμφάλιου και του Φενεάτη δημότη. Ο άνθρωπος παραμένει στο κέντρο των πολιτικών και των επιλογών μας”, τόνισε με νόημα, ο δήμαρχος.