Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Θρήνος για τον Βασίλη Σαλέα: Έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό η σύζυγος του

  

Τη μάχη με τον κορονοϊό έχασε η σύζυγος του Βασίλη Σαλέα, με τον γνωστό κλαρινίστα να μιλάει συντετριμμένος για την απώλειά της στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του OPEN και να εξηγεί γιατί δεν είχε εμβολιαστεί.

Η Κάρμεν Παναγιωτοπούλου εισήχθη πριν από περίπου δέκα ημέρες στο νοσοκομείο και όπως δήλωσε ο Βασίλης Σαλέας, δεν είχε προλάβει να κάνει το εμβόλιο γιατί είχε νοσήσει. H 62χρονη Κάρμεν Παναγιωτοπούλου, μητέρα τεσσάρων παιδιών, ήταν διασωληνωμένη στο Λαϊκό και έφυγε από τη ζωή το Σάββατο το απόγευμα.

Ο Βασίλης Σαλέας αναφέρθηκε στις τελευταίες στιγμές της αγαπημένης της συντρόφου, που «έφυγε» από κορονοϊό σε ηλικία 62 ετών χωρίς να έχει προλάβει να εμβολιαστεί.

«Δεν το χωράει ο νους μου, ήταν υγιέστατη. Δεν πρόλαβε να εμβολιαστεί», λέει ο Βασίλης Σαλέας για την άτυχη σύζυγό του στο OPEN. Η 62χρονη γυναίκα – μητέρα τεσσάρων παιδιών – νοσηλευόταν για 13 ημέρες στο Λαϊκό Νοσοκομείο της Αθήνας όπου κατέληξε προτού προλάβει να διακομιστεί στην εντατική του νοσοκομείου «Σωτηρία». Όπως σημειώνει ο Βασίλης Σαλέας, παρουσίασε καρδιακή ανεπάρκεια και έπειτα επήλθε το μοιραίο. Καταλήγοντας ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου καλεί όλους να κάνουν το εμβόλιο για να μην κινδυνέψει η ζωή τους.