Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

Παναθηναϊκός - Αναγέννηση Καρδίτσας 4-0: Διαφορά κατηγορίας και ποιότητας

Παναθηναϊκός - Αναγέννηση Καρδίτσας 4-0: Διαφορά κατηγορίας και ποιότητας (highlights)

 Η διαφορά μιας κατηγορίας, η καλή απόδοση του Παναθηναϊκού και οι απουσίες της Αναγέννησης Καρδίτσας, οδήγησαν στο 4-0 με το οποίο οι πράσινοι ουσιαστικά σφραγίζουν την πρόκριση, στην ημιτελική φάση του κυπέλλου  Στη Λεωφόρο οι πράσινοι ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο, έπαιξαν με τη μπάλα κάτω και κάθετες μπαλιές και πέτυχαν και τα τέσσερα γκολ, με τα οποία σφράγισαν επί της ουσίας την πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου.

Από την άλλη πλευρά το όμορφο ταξίδι της Αναγέννησης στο κύπελλο ολοκληρώθηκε άδοξα. Κόντρα σε ποιοτικά ανώτερο και φορμαρισμένο αντίπαλο και με πολλές απουσίες στο παθητικό της (έλειπαν οι Κλάους Αθανασιάδης, Μπιανκόνι, Κουτσιανικούλης, Μπαντιμπανγκά, Δημούτσος, οι κιτρινόμαυροι δεν μπόρεσαν να προβάλλουν αντίσταση και απλά περιμένουν την ρεβάνς στη Θεσσαλία για να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα για το γόητρο.

 6’: Ο Βιγιαφάνες πέρασε κάθετη μπαλιά στον Αϊτόρ, ο οποίος από θέση μέσα δεξιά γύρισε στον Βιτάλ που από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε για το 1-0.
20’: Από δεξιά ανέβηκε ο Κώτσιρας, έδωσε στον Αϊτόρ, ο οποίος γύρισε στον Βιτάλ και αυτός με σουτ στην κίνηση στο πρώτο δοκάρι έγραψε το 2-0.
32’: Ο Καρλίτος πέρασε κάθετη μπαλιά στον Αϊτόρ που πλάσαρε και παρά την προσπάθεια του Γκέκα έγραψε το 3-0.
42’:Ο Κώτσιρας πέρασε από δεξιά μπαλιά προς τον Καρλίτος, ο οποίος με ψηλοκρεμαστό πλασέ έγραψε το 4-0.

 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνιοβιτς): Διούδης, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Σάρλια, Σένκεφελντ, Πέρεθ, Μαουρίσιο (46’ Αλεξανδρόπουλος), Βιγιαφάνιες (62’ Λούντκβιστ), Αϊτόρ (76' Σάντσες), Βιτάλ (46’ Παλάσιος), Καρλίτος (67’ Ιωαννίδης).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Κουτρουμάνος (69’ Πόλίτης), Σταμόπουλος, Γκόλιας, Κοτσώνης, Πλέγας, Βιδάλ (46’ Μπάλλας), Μπραμπίγια (46’ Καρανίκας), Μπενγκόα (69’ Ξέρρας), Γκίνη, Μάνιος (46’ Λαρρέα).