Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Κύπελλο Ελλάδος: «Κλειδώνει» η οχτάδα!

 Κύπελλο Ελλάδας: «Κλειδώνει» η οχτάδα!

 Τα τέσσερα τελευταία εισιτήρια για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος δίνονται σήμερα (23/2) Ένα από τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος είναι αυτό του ΟΦΗ με τον Άρη. Οι «κίτρινοι» έχουν τον πρώτο λόγο καθώς είχαν επικρατήσει 3-1 στο πρώτο ματς αλλά η αγωνιστική άνοδος των Κρητικών δίνει άλλο τόνο στο

ματς.

Τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς για Παναθηναϊκό και Βόλο. Οι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον Βόλο και συγκεκριμένα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στη ρεβάνς της νίκης των «πράσινων» με σκορ 2-1 στη Λεωφόρο.

Χωρίς άγχος η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Κηφισιά, μετά το εμφατικό 4-0 του πρώτου αγώνα. Αναμενόμενο το ροτέισον από τον Αργύρη Γιαννίκη. Θυμίζουμε πως αυτό θα είναι το τελευταίο - χρονικά - παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής ημέρας.

Τέλος, στη Νεάπολη, ο Ιωνικός φιλοξενεί τη Λαμία με φόντο την πρόκριση στα προημιτελικά. Με... παρακαταθήκη το υπέρ τους 2-0 (σκορ πρώτου αγώνα), οι φιλοξενούμενοι έχουν σαφές προβάδισμα πρόκρισης, με τον Ιωνικό από την άλλη να κυνηγά μια μεγάλη ανατροπή.