Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Κακό ματςστη Ριζούπολη με ανούσια υπεροχή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», 0 - 0 με την Λαμία

 Απόλλων Σμύρνης - Λαμία 0-0: Κακό ματς με ανούσια υπεροχή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας»Ο Απόλλων Σμύρνης και η Λαμία έμειναν στο 0-0 στην βροχερή Ριζούπολη σε ένα παιχνίδι που πολύ γρήγορα θα ξεχαστεί. Μόνο στο πρώτο ημίχρονο υπήρξαν ευκαιρίες, με τον Γκαραβέλη να κατεβάζει για λογαριασμό των φιλοξενούμενων δύο φορές τα ρολά. 

Με 3-4-3 κατέβασε την Λαμία ο Μιχάλης Γρηγορίου στην Ριζούπολη και ο Τζιανλούκα Φέστα έβαλε τα πιο δυνατά του όπλα στην επίθεση σε σχηματισμό 4-2-3-1, βλέποντας όμως τον Τσιλούλη να αποχωρεί τραυματίας στο 15’. Οι αριθμοί του πρώτου ημιχρόνου έδειχναν ότι ο Απόλλων Σμύρνης ήταν πιο

απειλητικός, αναγκάζοντας σε δύο-τρεις περιπτώσεις τον Γκαραβέλη σε εντυπωσιακές αποκρούσεις. Η πρώτη ήταν στο 5’ όταν ο γκολκίπερ της Λαμίας σταμάτησε αρχικά την κεφαλιά του Μπρούνο Άλβες και εν συνεχεία ο Ιωαννίδης που πήρε το ριμπάουντ, πλάσαρε άουτ από κοντά. Στο 26’ είπε «όχι» σε κοντινή κεφαλιά του Παμλίδη και στο 42’ ο Λισγάρας τον υποχρέωσε σε μία... απογείωση στο αριστερό του «παραθυράκι» για να κρατήσει το μηδέν. Η Λαμία που προσπαθούσε κυρίως να χτυπήσει στην κόντρα, είχε ένα δοκάρι στο 24’ με απευθείας χτύπημα φάουλ του Προβυδάκη και τον Φατιόν να κόβει την τελευταία στιγμή τον Αραμπούλι στο σουτ που επιχείρησε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου.

Τραγικό από πλευράς θεάματος το δεύτερο ημίχρονο, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να επηρεάστηκαν προφανώς και από την καταιγίδα που ξέσπασε. Ο Απόλλων ήταν η ομάδα που είχε την κατοχή, με την είσοδο του Νίκο Μαρτίνες επιχείρησε να γίνει πιο απειλητική, πίεσε έως το τέλος, αλλά της έλειπε η ουσία. Η δε Λαμία δεν έδειξε απολύτως τίποτα στο β’ μέρος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Κότσαρης, Ντεντάκης (77’ λ.τρ. Παπαγεωργίου), Λισγάρας, Τουτουαρίμα, Αλβες, Φατιόν, Παμλίδης (77’ Σαχλί) , Κάστρο (58’ Μαρτίνες), Σλίβκα, Ιωαννίδης, Τσιλούλης (15’ λ.τρ. Λα Πάρα).

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης, Προβυδάκης (90' Σκόνδρας), Μαρτίνεθ, Μαζουλουξής, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Μπεχαράνο, Αραμπούλι, Ελευθεριάδης (64’ Ρόμανιτς), Τιρόνε (79’ Νούνιες), Γκέντσογλου.