Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Αναβολή στη Super League 2!. Κλήρωση την Δευτέρα.

 Αναβολή στη Super League 2! 

Την αναβολή του πρωταθλήματος της Super League 2 λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα, μετά τη δικαίωση της Ζακύνθου, αποφάσισε το Δ.Σ. της Λίγκας. Η εξέλιξη αυτή ήρθε μετά την δικαίωση της Ζακύνθου από την προσφυγή τους στο Διοικητικό Εφετείο επί της Αδειοδότησης για τη συμμετοχή στη δεύτερη κατηγορία.


Για τον λόγο αποφασίστηκε η αναβολή της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και η μετάθεσή της για την επόμενη εβδομάδα, στις 6 και 7 Νοεμβρίου.

Παράλληλα, την Δευτέρα (1/11) θα πραγματοποιηθεί νέα κλήρωση για την κατάρτιση του προγράμματος, ενώ στον Βόρειο όμιλο θα τοποθετηθεί η Καβάλα και στο Νότιο η Ζάκυνθος.

Η Superleague 2 θα διεξαχθεί πλέον με 34 ομάδες, 17 σε κάθε όμιλο, με τη Ζάκυνθο να μπαίνει στο νότιο όμιλο και την Καβάλα στο βόρειο. Σε κάθε αγωνιστική μία ομάδα θα έχει ρεπό, με την κλήρωση να αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα.

Στον νότιο όμιλο θα είναι πλέον οι: ΑΕΚ Β’, Αιγάλεω, Αστέρας Βλαχιώτη, Διαγόρας Ρόδου, Επισκοπή, Ζάκυνθος, Ηρόδοτος, Καλαμάτα, Καλλιθέα, Καραϊσκάκης ΑΕ, Κηφισιά, Λεβαδειακός, ΟΦ Ιεράπετρας, Παναθηναϊκός Β’, Ρόδος, Χανιά.

Στο Βορρά θα είναι οι: ΑΕΛ, Αλμωπός Αριδαίας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Βέροια, Θεσπρωτός, Ηρακλής (επίσημα Τρίγλια), Καβάλα, Νίκη Βόλου, Ξάνθη, Ολυμπιακός Β’, Ολυμπιακός Βόλου, Πανσερραϊκός, ΠΑΟΚ Β’, Πιερικός, Τρίκαλα.