Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ : Η 2η αγωνιστική σε 4ο & 5ο όμιλο

 Ανοίγει η αυλαία στη Γ’ Εθνική (πρόγραμμα) 

Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου (15:00) ο Παναιγιάλειος θα αντιμετωπίσει στο Δημοτικό γήπεδο Αιγίου, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής τον Αχέροντα Καναλακίου. Η Αιγιώτικη ομάδα, μετά το «διπλό» στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στην Άρτα, θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα και στο «σπίτι» της.Στο αγωνιστικό μέρος οι «μελανόλευκοι» προπονήθηκαν, σήμερα, στο δημοτικό στάδιο με τον Φάνη Γκέκα να έχει στη διάθεσή του μόνο μία από τις τελευταίες μεταγραφές. Συγκεκριμένα στη διάθεση του προπονητή της «Μαύρης Θύελλας» έχει τεθεί ο Νεκτάριος Βαρουξάκης που αποκτήθηκε πριν λίγες ημέρες. Αντίθετα δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Σπίντζος (μία αγωνιστική), όπως επίσης και ο Στηβ Τοκάμ, αφού δεν κατέστη δυνατό να ξεπεραστούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για την έκδοση του δελτίου του.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Παναχαϊκής για το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΟ Βάρδας όπου δεν υπάρχει άλλος στόχος εκτός από τη νίκη.

Ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς επέλεξε αποστολή που αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Αθανασόπουλος, Μπαμπούνης, Κυβελίδης, Στεργίδης, Γούλας, Σελινιωτάκης, Στασινόπουλος, Κατσής, Θανόπουλος, Αλεξόπουλος, Λούσκος, Κόκας, Λιποράσε, Τεγούσης, Μπουρλάκης, Κωνσταντακόπουλος, Μπελεζάκης, Σμίλτος, Χαντί, Καρακλάιτς.

Στην Γαστούνη ο τοπικός Αίας αντιμετοπίζει τον Διαγόρα  Βραχνέικων, ενώ το Διαβολίτσι υποδέχεται τον Αμβρκικό Λουτρού

 Στον 5ο όμιλο η Ερμιονίδα αντιμετωπίζει τον Παναρκαδικό, ενώ ο Ερμής Μελιγούς υποδέχεται τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου. Τέλος ο Άρης Σκάλας δοκιμάζεται εκτός έδρας στην έδρα του Χαραυγιακού.

31 Οκτωβρίου 2021 ( 15;00)

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

4ος όμιλος

Παναγρινιακός - Εθνικός Σκουλικάδου

Τηλυκράτης Λευκάδας - Ναυπ.Αστέρας

ΑΟ Διαβολιτσίου - Αμβρακικός Λουτρού

Αίας Γαστούνης -Διαγόρας Βραχνεΐκων

Παναιγιάλειος - ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου


Παναχαϊκή  -  ΠΑΟ Βάρδας

Ρεπό έχει η Αναγέννηση Άρτας.

 

5ος όμιλος

Άγιος Ιερόθεος - ΑΕ Μυκόνου

11:30

Χαραυγιακός - Άρης Σκάλας

 

Φωστήρας - Ηλιούπολη

 

ΑΕ Ερμιονίδας - Παναρκαδικός

 

Ερμής Μελιγούς - Φοίνικας Νέας Επιδαύρου

 

 


 




Ρεπό έχει η Σαντορίνη.