Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

ΒΟΥΛΗ-ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Εβδομαδιαίες Προτάσεις ΔEITE THN EΒΔΟΜΑΔΑ 4/10-10/10 2021

  

Ο Ξυπόλητος Φίλος μου

Δευτέρα, 4/10 στις 23:00 

 

Ντοκιμαντέρ του Σέονγκ Γκιου (2010). Στην Καλκού­τα, 20.000  ξυπόλητα πόδια διατρέχουν την πόλη κά­θε μέρα. Είναι οι οδηγοί των τουκ – τουκ, μεταφορι­κών μέσων που σταδιακά εξαφανίζονται. Ανάμεσά τους, ο Σαλίμ, ένας συνηθισμένος άνθρωπος, παντρε­μένος με ένα παιδί, που αγωνίζεται για να πραγματώ­σει το όνειρό του: Να αποκτήσει επιτέλους ένα σπίτι για την οικογένειά του. 





Η Άνοδος των Ναζί (2/3)

Τετάρτη, 6/10 στις 23.00








Σειρά ντοκιμαντέρ 3 επεισοδίων του BBC που εξετά­ζει τον τρόπο με τον οποίο ο Χίτλερ και οι Ναζί αναρ­ριχήθηκαν στην εξουσία στη Γερμανία.













D.O.A. Κυνηγώντας τον Δολοφόνο μου

Τετάρτη, 6/10 στις 24:00





Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Ρούντολφ Μά­τε με τους: Έντμοντ Ο'Μπράιαν, Μπέβερλι Γκάρ­λαντ, Πάμελα Μπρίτον Ο Φρανκ Μπίγκελοου, λογι­στής σε μια εταιρεία, διαπιστώνει ότι τον έχουν δηλη­τηριάσει θανάσιμα. Αν κι έχει λιγότερο από μία εβδο­μάδα ζωής, αποφασίζει να βρει τον υπαίτιο για τον δηλητηριασμό του.










Βουλής Βήμα

Πέμπτη, 7/10 στις 23:00







Συζήτηση της Αλεξίας Κουλούρη με την αρμόδια υφυ­πουργό Δόμνα Μιχαηλίδου​ για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Στο επίκεντρο η προστασία των ανηλίκων, οι παροχές σε βρεφονηπιακούς σταθ­μούς, η προώθηση της αναδοχής και της υιοθεσίας και η μέριμνα για Άτομα με Αναπηρία.









Στο Πέρασμα του Χρόνου

Παρασκευή, 8/10 στις 22:00







Ταινία του Βιμ Βέντερς με τους Ρούντιγκερ Βό­γκλερ, Χανς Τσίχλερ, Ελίζαμπεθ Κρόιτσερ (Γερμανία, 1976). Ένας μηχανικός κινηματογραφικών προβολέων και ένας άνδρας που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, συναντιούνται τυχαία και ξεκινούν ένα ταξίδι κατά μήκος των συνόρων Δυτικής - Ανατολικής Γερμανίας.










Βουλή Επί 7

Σάββατο, 9/10 στις 11:00







Ενημερωτική εκπομπή με τη Θάλεια Γιτοπούλου και τον Παναγιώτη Βολάνη, που παρουσιάζει όλες τις δρα­στηριότητες του Ελληνικού Κοινοβουλίου την εβδομά­δα που πέρασε.










Το Δέντρο που Πληγώναμε

Σάββατο, 9/10 στις 23:00








Ελληνική ταινία, σε σκηνοθεσία του Δήμου Αβδελιώ­δη με τους: Γιάννη Αβδελιώδη, Νίκο Μειωτέ­ρη, Μαρίνα Δεληβοριά (1986). Η ιστορία δύο μικρών αγοριών, που χωρίζουν μόλις τελειώσει το σχολείο, ξα­νασυναντιούνται μέσα στο καλοκαίρι και ζουν τη μεγά­λη περιπέτεια προς την ενηλικίωση μέχρι να έρθει ξανά το φθινόπωρο.









Ανεμοθύελλα

Κυριακή, 10/10 στις 17:30







Νεανική ταινία, σε σκηνοθεσία Κάτια Φον Γκαρνιέρ (Γερμανία, 2018). Η Μίκα, μια έφηβη με πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση, μαθαίνει ότι θα περάσει τις καλοκαιρι­νές διακοπές με τη γιαγιά της, που μένει στις εγκατα­στάσεις ενός ιππικού ομίλου. Εκεί θα ανακαλύψει το ενδιαφέρον της για τα άλογα, θα χτίσει μια ιδιαίτερη σχέση με την Ανεμοθύελλα –το πιο ατίθασο άλογο του στάβλου και θα βρει σε τι είναι πραγματικά καλή.










Για το πλήρες κοινοβουλευτικό και πολιτιστικό πρόγραμμα του Τηλεοπτικού Σταθμού της Βουλής των Ελλήνων, επισκεφθείτε την παρακάτω διεύθυνση:

http://www.hellenicparliament.gr/Enimerosi/Vouli-Tileorasi/ programma/

 

Επικοινωνία

e-mail: tv-epikoinonia@parliament.gr

Τηλ: 210-3735035

 

Προτεραιότητα του καναλιού είναι η μετάδοση των κοινοβουλευτικών συνεδριάσεων. Επειδή η διάρκειά τους δεν μπορεί να προϋπολογιστεί με ακρίβεια, είναι πιθανόν να συμβαίνουν απροειδοποίητες αλλαγές στο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Βουλή Τηλεόραση- Επικοινωνία