Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Αυτή είναι η εντεκάδα του Ολυμπιακού με την Άιντραχτ

Άιντραχτ-Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκοι» οπαδοί κάνουν ατμόσφαιρα στη Φρανκφούρτη πριν από το ματς! (vid) 

Τη Φρανκφούρτη ξεσήκωσαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού, οι οποίοι προετοιμάζονται από την πλευρά τους για τη βραδινή (10:00) μάχη με την Άιντραχτ στο Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» υποστηρικτές λίγες ώρες προτού ξεκινήσει η σπουδαία αναμέτρηση των πρωταθλητών Ελλάδας με το γερμανικό συγκρότημα ξεχύθηκαν στην πόλη και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα υπέρ της αγαπημένης τους ομάδας.

Στο μεταξύ με δύο αλλαγές σε σχέση με την 11άδα των Ιωαννίνων, αλλά και με λογική… Φενέρμπαχτσε κατεβάζει τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνς στο παιχνίδι με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να κάνει μόνο δύο αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ.

Η άμυνα έμεινε απαράλλαχτη, με τον Βατσλίκ κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του τους Λαλά, Παπασταθόπουλο, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ. Με τον Μαρτίνς να μην αλλάζει, επενδύοντας την 5άδα που έχει τραβήξει το κουπί από το παιχνίδι με τη Φενέρ και μετά, αλλά και στην ομοιογένειά της.

Στη μεσαία γραμμή επιστρέφει η… γνωστή τριάδα. Ο Εμβιλά ξεκινάει πάλι βασικός, μετά το παιχνίδι με την Αντβερπ, όταν και τραυματίστηκε. Στο πλευρό του θα είναι  ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, αλλά και ο Μάντι Καμαρά.

Οσο για την 3άδα της επίθεσης; Ο Αγκιμπού Καμαρά παραμένει βασική επιλογή του Μαρτίνς. Οπως και ο Γιώργος Μασούρας. Με τον Πορτογάλο τεχνικό να επιλέγει για το αρχικό σχήμα τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, αντί του Τικίνιο, όπως αναμενόταν.

Αναλυτικά η 11άδα: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Αγκ. Καμαρά, Μασούρας, Ελ Αραμπί.