Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

ΒΟΥΛΗ-ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Η @υτοδιοίκηση στο Προσκήνιο

  

Οι ρόλοι που παίζουν σήμερα οι ΟΤΑ, αλλά και οι τρόποι, ώστε να γίνουν πιο χρήσιμοι στους πολίτες, βρίσκονται στο επίκεντρο της εκπομπής «@υτοδιοίκηση», που θα μεταδοθεί αυ­τή την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στις 11.00 το πρωί, από τον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων.

Η Κέλλυ Κοντογεώργη συζητά με τους πρωταγωνιστές της Αυτοδιοίκησης για όλα όσα απα­σχόλησαν το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ στη Θεσσαλονίκη. Οι αιρετοί της χώρας για τρεις συνεχείς ημέρες ασχολήθηκαν με τα «αγκάθια» που εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία των δήμων, τις συνέπειες που αφήνει πίσω της η πανδημία, την μετεξέλιξη του ίδιου του θεσμού, καθώς και τον μετασχηματισμό των πόλεων προς όφελος της καθημερινότητας των πολιτών.

Καλεσμένοι στην εκπομπή είναι ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου, o Δήμαρ­χος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος, o Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κων­σταντέλλος και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης Δημήτρης Μαραβέλιας. Το ρεπορτάζ ενισχύει ο συνάδελφος από το site aftodioikisinews.gr
Μάκης Μοσχοβούδης.  

 

@υτοδιοίκηση

Αυτή την Κυριακή 24/10 στις 11.00 στον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων 



Βουλή Τηλεόραση-Επικοινωνία

Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 11, Αθήνα

Τηλ: 210- 3735035

Tv-epikoinonia@parliament.gr