Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

ΠΑΟΚ – Βόλος 4-4: Οι Θεσσαλοί...σόκαραν την Τούμπα, από 4-1

 ΠΑΟΚ – Βόλος 4-4: Οι Θεσσαλοί...σόκαραν την Τούμπα, από 4-1 (highlights) 

 Ο Βόλος όχι μόνο έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ σε ένα φοβερό παιχνίδι μέσα στην Τούμπα αλλά κατάφερε να πάρει και τον βαθμό (4-4), αν και στο πρώτο ημίχρονο οι Θεσσαλονικείς ήταν μπροστά στο σκορ με 4-1! Οι Θεσσαλοί προηγήθηκαν στο 14’ είχαν τεράστια ευκαιρία για το 0-2 αλλά δέχθηκαν τέσσερα γκολ σε 20 λεπτά (4-1) και έδειχναν να τα έχουν...χαμένα.


Παρ’ όλα αυτά στην επανάληψη επέστρεψαν, τα έπαιξαν όλα για όλα αν και άφησαν χώρους, μείωσαν σε 4-3 πριν παιχτούν 20 λεπτά στην επανάληψη και στο τέλος πήραν και τον βαθμό (4-4), με τον Κλέιμαν (απέκρουσε και πέναλτι του Βιεϊρίνια) να κάνει το παιχνίδι της ζωής του και να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα γιατί ο Κότνικ ήταν τραυματίας από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης!

Οι Θεσσαλοί μετά το 20’ δεν...υπήρχαν, είχαν πολλά προβλήματα, δέχονταν εύκολα φάσεις και ο ΠΑΟΚ με τους Άντρια Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ να ξεχωρίζουν, σημείωσε τέσσερα γκολ μέχρι το τέλος του α' μέρους! Οι δύο ακραίοι μπακ του Βόλου (Πουρίτα, Φεράρι) είναι δύο παίκτες που ανεβαίνουν ψηλά και το ίδιο έκαναν και κόντρα στον ΠΑΟΚ αλλά δεν είχαν καλές επιστροφές και οι γηπεδούχοι έκαναν...πάρτι από τα άκρα.

Το σκηνικό δεν άλλαξε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Βόλο να παίζει επιθετικά και να αφήνει χώρους, που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ που είχε ευκαιρίες αλλά δεν σκόραρε. Αντίθετα, ο Βόλος με Μπαρτόλο (54'), Ροσέρο (62') έβαλε...φωτιά στην αναμέτρηση μειώνοντας σε 4-3! Ο Κλέιμαν ήταν εξαιρετικός, απέκρουσε και πέναλτι (το κέρδισε ο Άκπομ από τον Τσοκάνη) του Βιεϊρίνια στο 80' και τρία λεπτά μετά ο Ρίνερ έγραψε το 4-4!

Στα επόμενα λεπτά, ο Κλέιμαν ήταν εκεί που έπρεπε, όταν έπρεπε και κράτησε το 4-4 για την ομάδα του Βόλου μέσα στην Τούμπα, κόντρα στον ΠΑΟΚ, που θυμίζουμε πως στην έδρα του έχει χάσει από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα!

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης – Βιεϊρίνια, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Τέιλορ (71’ Ροντρίγκο) – Σβαμπ (71’ Ελ Καντουρί), Εσίτι – Ζίβκοβιτς Α. (83’ Μιτρίτσα), Μπίσεσβαρ (88’ Μουργκ), Αουγκούστο – Άκπομ (83’ Σφιντέρσκι)

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν – Πουρίτα (56’ Ροσέρο), Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι – Τσοκάνης (79’ Ρίνερ), Μπαριέντος (79’ Νίνης), Φερνάντες (90’ +2’ Γκιουλέν) – Μπαρτόλο, Ρεγκατέν, Φαν Βέερτ