Κυριακή 8 Αυγούστου 2021

Ο Α. Ο. Ζευγολατιού στην Β΄ κατηγορία Κορινθίας - Ανακοίνωση Επιτροπής.

 

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΣΤΗΝ B> ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 0 AOZ ΙΣΤΟΡΙΑ Î ΟΜΑΔΑ ΗΠΟΛΗ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 1969 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ" 

Α.Ο. Ζευγολατιού Κανονιέρηδες 


⚽️ Πρόεδρος: Γιάννης Παπαδημητρίου
⚽️ Προπονητής: Πάρις Σπυρόπουλος
⚽️ Γυμναστής: Παναγιώτης Αργυρόπουλος
⚽️ Γενικός Αρχηγός: Κώστας Αυγέρης
Μετά την αποχώρηση του κ.Θανάση Μανάβη, από την διοίκηση και την προεδρεία του Α.Ο.Ζευγολατιού, δυστυχώς δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον για την ανάληψη της διοίκησης της αγαπημένης μας ομάδας.
Έτσι μη θέλοντας να μείνει χωρίς ομάδα το χωριό μας , συστάθηκε μία
επιτροπή την οποία απαρτίζουν οι:
Κωνσταντίνος Κουτσουμπέλας
Γιώργος Μπούλιας
Γιάννης Παπαδημητρίου
Παναγιώτης Κατσιφόλης
Νίκος Ραχανιώτης
Σωτήρης Κατσβρίας
Κώστας Βελέντζας
Παναγιώτης Λαμπρόπουλος
Τα μέλη της επιτροπής από κοινού αποφάσισαν να δηλωθεί η συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας Κορινθίας, στηριζόμενη σε νεαρά δικά της παιδιά.
Την προεδρία της επιτροπής και ομάδας αναλαμβάνει ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ζευγολατιού κ. Γιάννης Παπαδημητρίου.
Ο κ. Πάρις Σπυρόπουλος αναλαμβάνει προπονητής της ομάδας. ο κ. Παναγιώτης Αργυρόπουλος, αναλαμβάνει την θέση του γυμναστή και ο Κώστας Αυγέρης την θέση του γενικού αρχηγού.
Η διοίκηση της ομάδας, εμπιστεύεται το προπονητικό τημ, το οποίο αναλαμβάνει την ευθύνη αναμόρφωσης του Α.Ο. Ζευγολατιού και της νέας του εικόνα στα Κορινθιακά γήπεδα.
Η επιτροπή, θέλει να τονίσει, ότι όποιος ενδιαφέρεται να στηρίξει και να αναλάβει τα ηνία της ομάδας είναι καλοδεχούμενος και θα έχει την στήριξη όλων μας.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ