Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

ΔΕΡΒΕΝΙ: Ποιητική βραδιά -παρουσίαση "Οι ευνοούμενοι της βροχής" του Ιωάννη Σ. Παπουτσάκη

 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Ιωάννης Σ. Παπουτσάκης ΟΙ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ Bakake εκδόσεις" Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος

Μια μαγική βραδιά ζήσαμε χτες το βράδυ στο ''Πανταζοπούλειο'' πολιτιστικό κέντρο Δερβενίου, στην πρώτη παρουσίαση, ιδιαίτερα για το κοινό του Δερβενίου, της 5ης ποιητικής συλλογής του συμπολίτη μας δημοσιογράφου Ιωάννη Παπουτσάκη με τίτλο οι''Ευνοούμενοι της βροχής''!

Μπορεί να είναι εικόνα τον Giannis Papoutsakis και εσωτερικός χώρος

 Οι υπέροχες Όλγα Μουργελά, Ιωάννα Αργυρίου και Ειρήνη Κατσαρού διάβασαν ποίηματα από την τελευταία συλλογή του Ι. Παπουτσάκη, ενώ τη βραδιά έντυσαν με τις εξαίρετες φωνές τους ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Τάκης Κωνσταντακόπουλος Ευανθία Χριστοπούλου και ο Νίκος Θεοδώρου  που μας θύμισαν αγαπημένα τραγούδια των Θεοδωράκη, Χατζιδάκι,  Ξαρχάκου, Λοϊζου,  Κόκοτου,  Μιχάλη Τερζή και άλλων συνθετών. 

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και εξωτερικοί χώροι

Ακούστηκαν τραγούδια όπως η ''Μπαλάντα του Αντρίκου'', οι ''Δρόμοι παλιοί'', το ''Αγάπης που ΄γινες δίκοπο μαχαίρι'', η ''Τζαμάικα'' και το ''Σαββατόβραδο στην Καισαριανή''!  


Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος

Ο Γιάννης Παπουτσάκης ευχαριστεί τον Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης για την άρτια διοργάνωση και ιδιαίτερα την αντιδήμαρχο Ελίνα Μενούνου και τον πρόεδρο της κοινότητας Δερβενίου Γιάννη Ροδόπουλο! Ραντεβού του χρόνου πρώτα ο Θεός!