Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Πανελλήνιες 2021 – ΕΠΑΛ: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των επαναληπτικών εξετάσεων

 Πανελλήνιες 2021 – ΕΠΑΛ: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των επαναληπτικών εξετάσεων 

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων έγινε γνωστό το πρόγραμμα διεξαγωγής για τις επαναληπτικές πανελλήνιες εξετάσεις των μαθημάτων γενικής παιδείας και ειδικότητας Γ΄ τάξης ημερήσιων και Γ΄ τάξης εσπερινών ΕΠΑΛ, έτους 2021.

Επίσης, από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκε και η προθεσμία υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας των υποψηφίων για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ ως ακολούθως:

 

Σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας, ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται για όλα τα μαθήματα η 4η απογευματινή. Η προσέλευση των υποψηφίων στις αίθουσες εξέτασης γίνεται τουλάχιστον 30′ λεπτά της ώρας πριν από την έναρξη των εξετάσεων.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος ορίζεται σε τρεις ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις ώρες. 

Ακόμη, από τη Δευτέρα 13.09.2021 έως και τη Δευτέρα 20.09.2021 ορίζεται η προθεσμία διεξαγωγής της επαναληπτικής Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων ΕΠΑΛ για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ), ακαδημαϊκού έτους 2021 – 2022.