Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

Απόλλων Σμύρνης - ΟΦΗ 1-2: Φιλική νίκη για τους Κρητικούς

Απόλλων Σμύρνης - ΟΦΗ 1-2: Φιλική νίκη για τους Κρητικούς  

Ο ΟΦΗ επικράτησε στην Καλλιθέα του Απόλλωνα Σμύρνης με 2-1 σε αγώνα φιλικού χαρακτήρα. Παρουσιάζοντας καλύτερο πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει τη νίκη στο φιλικό της Καλλιθέας με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι τυπικά γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι με τον Παμλίδη, ενώ ο Καστάνιος λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ πριν από το τέλος του ημιχρόνου.

Ο ίδιος παίκτης στο 47ο λεπτό πήρε εκδίκηση για τη χαμένη του ευκαιρία βάζοντας σε θέση οδηγού τους «ασπρόμαυρους». Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν πτοήθηκε και τρία λεπτά μετά ισοφάρισε με τον Σαχλί σε 1-1. 

Η συνέχεια βρήκε τους δύο προπονητές να κάνουν αρκετές αλλαγές και έτσι ο ρυθμός έπεσε. Έξι λεπτά πριν από το τέλος ο ΟΦΗ βρήκε τον τρόπο με τον Φαν Ντάινεν να πάρει τη νίκη. Ο Ολλανδός στόπαρε εξαιρετικά τη μπάλα στη μεγάλη περιοχή και πλάσαρε εύστοχα διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

 Απόλλων Σμύρνης: Βέρλχουστ, Ντεντάκης, Τουτουαρίμα (65' Κραγιόπουλος), Λισγάρας, Φατιόν, Σλίβκα, Ματέι (46' Μπαξεβανίδης), Παπαγεωργίου (65' Μαρτίνες), Τσιλούλης (65' Βιτλής), Παμλίδης (46' Σαχλί), Ιωαννίδης (46' Ντάουντα)

ΟΦΗ: Επασί, Γιαννούλης, Πασαλίδης (61' Διαμαντής), Βούρος, Λυμπεράκης (61' Γκαγέγος), Μαρινάκης (61' Ουές), Κοροβέσης, Μπαλογιάννης (71' Νοικοκυράκης), Νέιρα, Καστάνιος (61' Φαν Ντάινεν), Γρίβας (61' Καμάου).