Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Σώθηκε σε νεκρό χρόνο με αυτογκόλ ο ΠΑΟΚ 1 - 1 με την Ριέκα

 ΠΑΟΚ – Ριέκα 1-1: Σώθηκε σε νεκρό χρόνο με αυτογκόλ ο Δικέφαλος του Βορρά 

Με αυτογκόλ στην τελευταία φάση του αγώνα (90+4′), ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε 1-1 τη Ριέκα στην Τούμπα και θα τα δώσει όλα στη ρεβάνς της Κροατίας την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Conference League και να δώσει συνέχεια στο φετινό ευρωπαϊκό του ταξίδι.

 Στο ξεκίνημα του αγώνα οι Θεσσαλονικείς είχαν την υπεροχή και τον έλεγχο του αγώνα, αλλά η Ριέκα απείλησε αρχικά με τον Τόμετσακ (17’) το σουτ του οποίου έδιωξε με υπερένταση ο Πασχαλάκης και άνοιξε το σκορ στο 33’ με δυνατό σουτ του Λεπινίτσα. Οι Κροάτες ήταν ουσιαστικοί, αποτελεσματικοί και διαβασμένοι στο παιχνίδι τους. Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και αύξησε σημαντικά την πίεσή του και έσωσε την παρτίδα στο 90+4’ με το αυτογκόλ του Γκάλεσιτς.

ΠΑΟΚ(Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο (31’ λ.τ. Τέιλορ), Κρέσπο, Βαρέλα, Σβαμπ, Κούρτιτς (90’ Καγκάβα), Μπίσεσβαρ (71’ Κούτσιας), Ελ Καντουρί (90’ Εσίτι), Α. Ζίβκοβιτς (71’ Μούργκ), Σφιντέρσκι.

ΡΙΕΚΑ (Γκόραν Τόμιτς): Πρσκάλο, Γκάλοβιτς, Κρέσιτς, Εσκοβάλ, Βούκσεβιτς (76’ Γκάλεσιτς), Τόμετσακ (72’ Μπούσνια), Λεπινίτσα, Πάβισιτς, Τσέριν (76’ Λίμπερ), Άμπεμ, Ίσα (89’ Ομπρεγκόν).