Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

Ο Σπύρος Φωκάς απαντά στα δημοσιεύματα: "Δεν πεθαίνω ακόμα, αντέχω". Ο ηθοποιός πρόσφατα πέρασε περιπέτεια με την υγεία το

 Ο Σπύρος Φωκάς απαντά στα δημοσιεύματα: Δεν πεθαίνω ακόμα, αντέχω  

Μια ανάρτηση του Ανδρέα Κουβελογιάννη για την υγεία του Σπύρου Φωκά προκάλεσε έντονη ανησυχία στους θαυμαστές του ηθοποιού.

Ο δημοσιογράφος είχε γράψει στην ανάρτησή, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook χαρακτηριστικά: «Πολύ δύσκολες ώρες για τον Σπύρο Φωκά. Ένα γνήσιο αρσενικό της εποχής που ζήσαμε και χαρήκαμε. Ο Σπύρος Φωκάς περνάει πολύ δύσκολες ώρες. Τα τελευταία χρόνια έχει περάσει με άγχος

και οικονομικές στεναχώριες. Βράχος δίπλα του η Λίλιαν Φωκά ευτυχώς. Προ καιρού είχαμε κουνήσει τα σκουριασμένα γρανάζια του Υπουργείου Πολιτισμού και κάπως είχε ενδιαφερθεί. Τώρα μόνο ο Θεός μπορεί να βοηθήσει, Όσοι αγαπάμε τον Σπύρο ας τον επικαλεσθούμε».

Το κείμενο αυτό είχε προκαλέσει πλήθος δημοσιευμάτων με αρκετά να αναφέρουν πως ο Σπύρος Φωκάς είναι ένα βήμα πριν το θάνατο.

Ο ηθοποιός απάντησε σε αυτά τα δημοσιεύματα μέσω της εφημερίδας Espresso.

Καταβεβλημένος από την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του, αλλά ήρεμος και γεμάτος αισιοδοξία, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο που τον λάτρεψε για περισσότερο από 60 χρόνια.

«Πέρασα μια περιπέτεια, αλλά όχι ότι πεθαίνω κιόλας. Για όνομα του Θεού» είπε ο άλλοτε θρύλος του Χόλιγουντ και από τους ελάχιστους Έλληνες ηθοποιούς με διεθνή καριέρα. «Αυτό που με αναγκάζει να είμαι καθηλωμένος σε ένα κρεβάτι με σκοτώνει. Τα άλλα όλα ξεπερνιούνται. Είμαστε γερά σκαριά εμείς οι ογδοντάρηδες» είπε ο 84χρονος σταρ.