Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Euro 2020: «Τρικολόρ» VS «Πάντσερ» – Μάχη «γιγάντων» στον όμιλο-φωτιά, όλα τα φώτα στο Μόναχο

 Euro 2020: «Τρικολόρ» VS «Πάντσερ» - Μάχη «γιγάντων» στον όμιλο-φωτιά, όλα τα φώτα στο Μόναχο 

Όμιλος θανάτου, ματς θανάτου…

Γαλλία και Γερμανία κοντράρονται για πρώτη φορά τόσο νωρίς σε μια διοργάνωση σε ένα παιχνίδι (10:00, ΑΝΤ1) που αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο για την συνέχειά τους σε αυτή.

Οι «τρικολόρ» έχοντας στους ώμους τους, το βάρος της κατάκτησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στο Euro με αρκετά

υψηλούς στόχους καθώς εάν καταφέρουν και φτάσουν στο… τρόπαιο τότε θα γίνουν μια από τις λίγες ομάδες που θα φέρουν ταυτόχρονα και τους δύο τίτλους. Από την άλλη πλευρά, οι Γερμανοί βρίσκονται σε μια περίεργη… φάση. Προέρχονται από κακές εμφανίσεις στο Μουντιάλ, τερματίζοντας στην τελευταία θέση του ομίλου με αποτέλεσμα να γνωρίσουν τον αποκλεισμό από την φάση του ομίλου. Προφανώς και ελπίζουν σε κάτι καλύτερο, ποντάροντας πολλά στην παρουσία 14.000 συμπατριωτών τους στις κερκίδες.

Ο Ντιντιέ Ντεσάν μπορεί να επιλέξει την καλύτερη δυνατή 11άδα για τους Γάλλους, καθώς οι Μπενζεμά και Γκριζμάν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπισαν. Έτσι μπορούν να αγωνιστούν κανονικά και να πλαισιώσουν τον Εμπαπέ στην επίθεση συγκροτώντας μια από τις ισχυρότερες γραμμές «κρούσης» στη διοργάνωση. Την ίδια στιγμή η Γερμανία με τον Λεβ στο… κύκνειο άσμα του στον πάγκο της εθνικής, έχει μια απουσία, αυτή του Γκορέτσκα.