Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Ράλυ στα βουνά της Πελοποννήσου με κέντρο την Ολυμπία

  

Μια νέα περιπέτεια ξεκινά με κέντρο την Αρχαία Ολυμπία, όπου αναβάτες Rally από όλο τον κόσμο θα οργώσουν τα βουνά της Πελοποννήσου για 5 αγωνιστικές ημέρες.

Με τη διοργανωτική εμπειρία της ομάδας του Off Road Team σε συνεργασία με την ΑΟΛΜΟ (Αθλητική Ολυμπιακή Λέσχη Μοτοσυκλέτας) και με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, το Olympia Rally έρχεται για να μείνει και να καθιερωθεί ως ένας θεσμός στην περιοχή που θα συμβάλει στην περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη της περιοχής αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Στην πλειοψηφία τους Ολλανδοί, αλλά και Γερμανοί, Αυστριακοί, Γάλλοι, Ιταλοί, Τσέχοι, Σλοβάκοι καθώς και δύο Έλληνες αναβάτες, ο Κωνσταντίνος Χατζημιχάλης και ο Μιχάλης Πελούσης, θα απολαύσουν 1.500 χωμάτινα χιλιόμετρα στον νομό Ηλείας, αλλά και στην Αχαΐα, την Αρκαδία και τη Μεσσηνία.

Xθες πραγματοποιήθηκε ο Γραμματειακός και Τεχνικός έλεγχος των μοτοσυκλετών στον χώρο του parking των λεωφορείων, ενώ σήμερα το μεσημέρι θα αρχίσει η 1η αγωνιστική ημέρα, μικρή σε χιλιόμετρα, μόλις 90χλμ από το Φράγμα του Αλφειού προς Σαμικό, Καϊάφα, Σμέρνα, Βρίνα, με σημείο τερματισμού την Κρέστενα.

Αύριο, οι αγωνιζόμενοι θα κατευθυνθούν βορειοδυτικά, προς το Φράγμα του Πηνειού και στις ομορφιές του Πηνειαίου Λάδωνα και της Φολόης, και θα καταλήξουν στα Ολύμπια μετά από 8 ώρες και 250 χιλιόμετρα δράσης.