Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Μακελειό στην Κέρκυρα: Εκτέλεσε εν ψυχρώ με καραμπίνα ένα ζευγάρι Γάλλων – Αυτοκτόνησε ο δράστης

 Μακελειό στην Κέρκυρα: Εκτέλεσε εν ψυχρώ με καραμπίνα ένα ζευγάρι Γάλλων - Αυτοκτόνησε ο δράστης [βίντεο] 

Με τρεις νεκρούς έκλεισε το θρίλερ με τους πυροβολισμούς που έπεσαν το πρωί της Κυριακής (6/6/2021) στην Κέρκυρα, στην περιοχή της Δασιάς.

Λίγο μετά τις 11.30, ο άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης, πυροβόλησε και σκότωσε δύο άτομα που περπατούσαν στο σημείο. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο δράστης της διπλής δολοφονίας, έβαλε στο στόχαστρο ζευγάρι Γάλλων τουριστών, με το οποίο είχε διαφορές. Φέρεται να τους σκότωσε με την κυνηγετική του καραμπίνα. Η κρατική τηλεόραση συμπλήρωσε  πως μετά τους πυροβολισμούς ο δράστης το έσκασε από το σημείο και διέφυγε στο σπίτι του, όπου και ταμπουρώθηκε. Λίγη ώρα αργότερα ο δράστης έδωσε τέλος και στη δική του ζωή.


Όταν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. μπήκαν μέσα στο σπίτι τον βρήκαν νεκρό. Είχε αυτοκτονήσει με την κυνηγετική καραμπίνα που είχε χρησιμοποιήσει για να εκτελέσει το ζευγάρι. Στο σημείο του εγκλήματος έσπευσε ασθενοφόρο αλλά ο θάνατος των δύο ατόμων ήταν ακαριαίος. Οι προσπάθειες να τους επαναφέρουν δεν απέδωσαν. Τα θύματα και δράστης έμεναν στο ίδιο διώροφο κτίριο, ο 60χρονος δράστης στο ισόγειο και το ζευγάρι στον πρώτο όροφο.

Το τελευταίο διάστημα, με αφορμή την απόφαση της ιδιοκτήτριας να του κάνει έξωση, οι καυγάδες είχαν αρχίσει να πυκνώνουν, αλλά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τα όσα θα συνέβαιναν.