Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Κλειστά , αύριο Πεμπτη, σχολεία λόγω καύσωνα στην Αργολίδα

Κλειστά σχολεία λόγω καύσωνα: Ανακοινώσεις για Πειραιά, Χαλκίδα, Λάρισα, Άργος και άλλους Δήμους

Κλειστά σχολεία λόγω καύσωνα θα παραμείνουν δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία την Πέμπτη 24 Ιουνίου   στο Ναύπλιο και στο Άργος , στις οποίες η νηπιαγωγεία αναμένεται να ξεπεράσει τους 40 βαθμούς Κελσίου. 

Στο Ναύπλιο

Δεν θα λειτουργήσουν την Πέμπτη τα δημοτικά σχολεία στο Δήμο Ναυπλιέων, λόγω καύσωνα. Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Ναυπλιέων αποφάσισε: «Την αναστολή λειτουργίας όλων των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ναυπλιέων για την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν στην χώρα μας και θα επηρεάσουν και την περιοχή μας, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Να σημειωθεί ότι οι εξετάσεις των μαθητριών και των μαθητών για την επιλογή του μουσικού σχολείου θα γίνουν κανονικά.

Κλειστά δημοτικά στο Άργος - Κανονικά Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί σταθμοί

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος αποφάσισε:
Α. Την αναστολή λειτουργίας όλων των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Άργους – Μυκηνών για την Πέμπτη 24/06/2021, λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν στην χώρα μας και θα επηρεάσουν και την περιοχή μας, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.