Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Ψευτογιατρός: Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις – Φτάνει η ώρα της δικαιοσύνης

 Ψευτογιατρός: Η ώρα της δικαιοσύνης – «Καταπέλτης» το κατηγορητήριο 

Εκατοντάδες μαρτυρίες που έφτασαν στα χέρια των Αρχών, βρίσκονται στην πολυσέλιδη πρόταση της εισαγγελέως που ζητά την παραπομπή σε δίκη του περιβόητου Dr. Κόντου.

Έναν χρόνο μετά τη σύλληψη και προφυλάκιση του ψευτογιατρού, ο Νικόλαος Κοντοστάθης αναμένεται να καθίσει στο «σκαμνί» κατηγορούμενος για 12 θανάτους ασθενών και 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας.

16 ακόμα άτομα, μεταξύ των οποίων και ο πρώην βουλευτής και θωρακοχειρουργός Κώστας Μαρκόπουλος, αναφέρονται ως συνεργοί του και αναμένεται σύντομα να ενημερωθούν για ποια συγκεκριμένα αδικήματα θα δικαστούν.

Με τη δράση του ο ψευτογιατρός είχε προκαλέσει σάλο. Ιατρικές ορολογίες για χάρη εντυπωσιασμού όπως η νόσος χασιμότο, παρενέργειες που τις ανέφερε ως παρατράγουδα, το συκώτι που «δούλευε» υπερωρίες, ακόμη ο… κάκτος από τον δρόμο, ικανός να θεραπεύσει τις αρθρώσεις.

Τραγική φιγούρα η μητέρα που είχε μιλήσει αποκλειστικά στο LIVE NEWS. Ο γιος της, που πάσχει από μια σοβαρή κινητική πάθηση, δεν θα ξαναπερπατήσει ποτέ, γιατί ο Κοντοστάθης τους έπεισε να σταματήσουν τη φαρμακευτική αγωγή.

«Αυτή η πορεία, του να κοπεί η κορτιζόνη, έγινε μέσα σε περίπου 20 μέρες και το παιδί μου κατέρρευσε. Του έλεγα ‘το παιδί καταρρέει, πρέπει να κάνεις κάτι λάθος’. ‘Όχι’ μου λέει. ‘Είναι δική μου η κατάσταση αυτή. Το παιδί θα περπατήσει. Πρέπει να το κόψει το φάρμακο’».

Σοκαριστικό είναι το ηχητικό ντοκουμέντο που έχει στη διάθεσή του αποκλειστικά το LIVE NEWS, όπου ο Κοντοστάθης, ενώ ήξερε ότι ηχογραφείται, ακούγεται να προτρέπει μια καρκινοπαθή να διακόψει την φαρμακευτική της αγωγή και να ακολουθήσει τη δική του με βότανα.

Η προτροπή του 48χρονου σήμερα, ψευτογιατρού, ήταν σταθερή. Διακόψτε την αγωγή και όλα θα λυθούν με σταγόνες. Όπως αυτές που τους έδινε με χειρόγραφες συνταγές, μέσα σε γυάλινα μπουκαλάκια με τις αυτοσχέδιες, αυτοκόλλητες ετικέτες.

Ο 48χρονος άνδρας που τραυματίστηκε από πτώση με αλεξίπτωτο καθηλώνει περιγράφοντας πώς ο Dr Κόντος που τον χειρούργησε, του κατέστρεψε τη ζωή.

«Δεν υπάρχει ζωή. Τον θάνατο περιμένω. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα. Αυτό που πέρασα εγώ, δεν το έχει περάσει κανένας. Τους πόνους… την ταλαιπωρία που ήμουνα που ήμουνα… με τελειώσανε. Καταλαβαίνετε; Στη μέση με κόψανε».

Σκόρπιες ιατρικές ορολογίες, ασυνάρτητοι συσχετισμοί, παιδαριώδεις διαγνώσεις, από έναν απατεώνα που δήλωνε καλός Χριστιανός και ισχυριζόταν ότι γνώριζε προσωπικά ανθρώπους σε υψηλά πόστα όπως τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

O δικηγόρος των θυμάτων Στέλιο Σούρλας ανέφερε ότι πρόκειται για ένα δικαστικό αγώνα πολύ μεγάλο που δεν έχει παρόμοιο στα δικαστικά ελληνικά χρονικά.