Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Πώς θα επισκεφθείτε την Εκθεση της Βουλής για το 1821 και οι αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις στο 20ο Τεύχος του περιοδικού της Βουλής

  

Πώς θα επισκεφθείτε την Εκθεση της Βουλής για το 1821 και οι αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις στο 20ο Τεύχος του περιοδικού της Βουλής

Η πρόσβαση των πολιτών στη μεγάλη έκθεση της Βουλής για το 1821 και οι επερχόμενες αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις κυριαρχούν στο νέο, 20ο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού της Βουλής «Επί του… Περιστυλίου!». 

Για όσους δεν μπορούν να επισκεφτούν την Έκθεση έχει προβλεφθεί η δημιουργία ενός θεματικού Ιστότοπου μέσω του οποίου δίνεται η δυνατότητα ψηφιακής περιήγησης στους ενδιαφερόμενους ώστε να μπορέσουν  να δουν σε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και βίντεο όλα τα εκθέματα.   

Ο φάκελος ΙΔΕΟΠΟΛΙΣ διερευνά τις αλλαγές που επιφέρει νομοσχέδιο που βρίσκεται σε διαβούλευση και αφορά τα εργασιακά. Για τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν γράφουν: Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης και οι νομικοί Άρις Καζάκος, Γιάννης Καρούζος, Γιάννης Κουζής και Γεώργιος εβέντης.

Στο νέο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού της Βουλής, οι αναγνώστες μπορούν επίσης να διαβάσουν ρεπορτάζ:

  • Για το νομοσχέδιο που υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής και προβλέπει τη συνεπιμέλεια των τέκνων από διαζευγμένους γονείς.
  • Τη συζήτηση που έγινε στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής για τη σύνταξη ενός νέου κλιματικού νόμου, που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης.
  • Την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για την παραγωγή και διάθεση προϊόντων  φαρμακευτικής κάνναβης

Στην ενότητα πολιτισμός, μεταξύ  άλλων, οι αναγνώστες μπορούν να διαβάσουν ρεπορτάζ για:

  • Ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.
  • Τις διαλέξεις διδασκόντων του ΕΚΠΑ για την Επανάσταση του 21.
  • Την Έκθεση του Μουσείου Μπενάκη «1821 ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ».
  • Τις νέες εκδόσεις του Ιδρύματος της Βουλής για τον Αγώνα της Ανεξαρτησίας.
  • Την Έλκθεση της Βουλής στην Αίγινα που είναι αφιερωμένη στον Ιωάννη Καποδίστρια. 

 

Μπορείτε να περιηγηθείτε στις σελίδες του περιοδικού εδω:

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

Περιοδικό της Βουλής των Ελλήνων