Σάββατο 3 Απριλίου 2021

Μαριλένα Σούκουλη: Να σοβαρευτεί ο Τσίπρας! Ευθύνεται και [!] ο ΣΥΡΙΖΑ για την διασπορά του Κορονοϊού με τις κοινητοποιήσεις που υποκινεί [Video]

 222soukouli-696x392 

Επιμέλεια  θέματος
Άννα  Ηλιάδη,δημοσιογραφος

Η Βουλευτής Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας Μαριλένα Σούκουλη γνωστή για τις ξεκάθαρες και δυναμικές δηλώσεις που κάνει κατά καιρούς,κάνει παρέμβαση για μια ακόμα φορά,δεν μασάει τα λόγια της και καταγγέλλει,δημόσια,τον ΣΥΡΙΖΑ για,μέρος,της ακολουθούμενης πολιτικής του που αφορά στην Πανδημία!!!
Η Αναπληρώτρια Κοινοβουλευτική εκπρόσωπος τονίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ,όχι απλά

υποκινεί,αλλά καλεί και ευθέως σε κινητοποιήσεις προκειμένου να εκμεταλλευτεί την κόπωση & την αρνητική ψυχολογία του κόσμου από τον Κορονοϊό για κομματικά & πολιτικά κέρδη! Με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να διχάσει[!] τους Έλληνες!

Παράλληλα,όπως σχολιάζει η ίδια ,είναι ξεκάθαρο ότι η Αξιωματική αντιπολίτευση φέρει μεγάλη ευθύνη για την εξάπλωση της Πανδημίας στις περιοχές που υποστήριξε συγκεντρώσεις και κινητοποιήσεις…

Η Κορίνθια πολιτικός αναφερόμενη στον σχεδιασμό της Κυβέρνησης για την καταπολέμηση του φονικού ιού αναφέρθηκε στον διπλασιασμό των ΜΕΘ των Νοσοκομείων,στην πρόσληψη χιλιάδων υγειονομικών που έκανε το κράτος,στα μέτρα στήριξης προς τους επιχειρηματίες που έλαβε η Πολιτεία καθώς και στην διασφάλιση της Δημοσιάς υγείας που είναι και το τελικό ζητούμενο!

Μια συνέντευξη στον καταξιωμένο δημοσιογράφο Νότη Κομνηνάκη που θα συζητηθεί… 

korinthiatv.gr