Σάββατο 3 Απριλίου 2021

Τα play off της Super League συνεχίζονται με δύο ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και ΑΕΚ-Ολυμπιακός

 https://ysterografa.gr/wp-content/uploads/2021/04/Screenshot-2021-04-02-at-7.10.54-PM-1188x580.png 

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα επιστρέφουν στη δράση με πολλά δυνατά παιχνίδια. ΣτηSuper League θα διεξαχθεί την Κυριακή η 2η αγωνιστική των play off. Ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει τον τίτλο και οι υπόλοιπες 5 ομάδες δίνουν μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα 2 ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (15:00), ΑΕΚ-Ολυμπιακός (19:30) και τον αγώνα Άρης-Αστέρας Τρίπολης (17:15).

Στην αγωνιστική δράση επιστρέφει ο Ολυμπιακός μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Η προετοιμασία των Πειραιωτών για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε με την προπόνηση που έγινε στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη.

Για τον Πέδρο Μαρτίνς δεν προέκυψαν απρόοπτα προβλήματα μετά την τελευταία προπόνηση και για πρώτη φορά τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Εκτός αποστολής, ωστόσο έμεινε ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις που είχε με την εθνική Μολδαβίας, την Παρασκευή. Ο αριστερός μπακ των Πειραιωτών έχει παίξει τρία σερί 90λεπτά και ο Πέδρο Μαρτίνς τον άφησε εκτός αποστολής προκειμένου να πάρει ανάσες και να τον έχει έτοιμο για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Εκτός αποστολής έμεινε επίσης ο τιμωρημένος Κένι Λαλά, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που είναι ανέτοιμος και ο Βασίλης Σουρλής.

Αναλυτικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Μπα, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Μπρούμα, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Φορτούνης, Χασάν, Κάιπερς, Ελ Αραμπί.

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ο Ζίγκα Λάτσι υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, από τον οποίο διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξιό λαγονοψοϊτη. Ο Μιχάλης Μπακάκης ακολούθησε θεραπεία, ενώ οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Βένταντ Ραντόνια και Ευθύμης Χριστόπουλος γυμνάστηκαν ατομικά. Στο σπίτι του παρέμεινε ο Γεβχέν Σάκχοφ, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, ενώ απών ήταν και ο Αντρέ Σιμόες. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ, για τη 2η αγωνιστική των play off

Σε αυτήν βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Χνιντ, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης.

Με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του στα play off με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (4/4, 15:00). Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση και παιχνίδι. Θεραπεία ακολούθησαν οι Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Αγιούμπ και ατομικό ο Βέλεθ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής

Ο Πάμπλο Γκαρσία ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ για τα εκτός έδρας παιχνίδια  στην Αθήνα τις επόμενες μέρες για ν’ αντιμετωπίσει Παναθηναϊκό και ΑΕΚ για πρωτάθλημα και Κύπελλο αντίστοιχα σε Λεωφόρο και ΟΑΚΑ.

Για τις δύο αυτές αναμετρήσεις ο μόνος που δεν είναι ιατρικά έτοιμος είναι ο Ενέα Μιχάι. Ο Αλβανός στόπερ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης και συνεχίζει την πορεία του προς την επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

Οι 25 παίκτες που επέλεξε το τεχνικό επιτελείο να ταξιδέψουν στην Αθήνα είναι οι: Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Λύρατζης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Καγκάβα, Ουάρντα, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Λάμπρου, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ, Κούτσιας

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (4/4, 17:15) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των play off.

Ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κάτσε, Ιωάννου, Μπεναλουάν.

Η αποστολή της ομάδας  για το αυριανό παιχνίδι (04/04) στο Κλεάνθης Βικελίδης (17:15) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Rose, Lucas Sasha, Mancini, Jeggo, Matilla, Ganea, Xande Silva, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης, Μαρτίνης.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη στη  Θεσσαλονική. Μετά το τέλος της προπόνησης η ομάδα της Αρκαδίας γνωστοποίησε την αποστολή του αγώνα κόντρα στους «κίτρινους».

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Garcia, Τασουλής, Suarez, Castano, Κώτσιρας, Alvarez, Γ. Χριστόπουλος, Valiente, Leo Tilica, Munafo, Bellocq, Iglesias, Riera, Sito, Barrales, Luis Fernandez, Regis, Ali Baba.